“Що приготувати на сніданок?”: якщо не придумали, у нас є ідея — омлет із кабачка

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ідеальний сніданок — це коли швидко, смачно і з того, що є у холодильнику. Влітку кабачки є у багатьох, адже цей овоч росте на городі і смакує багатьох варіантах страв. Омлет із кабачка стане джерелом клітковини та білка, якщо ви порадуєте себе простим рецептом.

Подробиці

Як приготувати кабачковий омлет за 8 хвилин

5 хвилин займе приготування. Візьміть 1 молодий кабачок середнього розміру, помийте його та натріть, додайте 3 яйця, 2 ст.л. борошна, 0,5 ч.л. солі та розпушувача 1/4 ч.л. Якщо у холодильнику сумує 50-100 г твердого сиру, можете додати його теж — буде смачніше. Ретельно перемішайте виделкою всі інгредієнти для утворення однорідної маси.

3 хвилини — на смаження. Розігрійте а/п сковорідку, додайте для ніжного аромату вершкове масло і вилийте омлет для готування, накривши кришкою. Омлет не потрібно навіть перевертати, протягом трьох хвилин кабачок стане м’яким і омлетний млинець триматиме форму пухку форму.

Смакує зі свіжою зеленню та сметаною.

Смачного вам омлету з кабачка!

попередня статтяЩо робити, якщо купили гіркі огірки: 3 варіанти розв’язання “гіркої проблеми”
наступна статтяЧому досвідчені господині поливають квіти водою з лимонною кислотою
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я