5 простих кроків, що допоможуть швидко заснути

0
5 простих кроків, що допоможуть швидко заснути Здоровий сон відіграє важливу роль для організму людини. Якщо у вас безсоння, але проблем зі здоров'я нема, рекомендуємо зробити 5 кроків, щоб тіло швидко підготувалося до сну. 1. Спробуйте розслабити тіло Почніть із пальчиків ніг і завершіть очима — зробіть хвилю напруги протягом семи секунд. Після цього повністю розслабте тіло, відчуєте легкість та невагомість протягом декількох хвилин, після чого сон прийде швидше. 2. Послухайте релаксичну музику Ідеально підійде класична музика. Але якщо ви не поціновувач такого жанру, то увімкніть звуки природи або мелодії для медитації. Підбірок на музичних платформах є багато, навіть дитячі колискові можуть навіяти сон. 3. Почитайте щось нудне Згадайте, як під час лекційних занять, коли тема була важкою, хотілося заснути під монотонний голос викладача. Почніть читати щось таке, що вам не подобається, і мозок швидко вам нагадає, що час спати. 4. Відкладіть телефон Перед сном не звернути увагу на годиннику чи будильниках. Дозвольте організму не думати про те, що через 5 / 6 / 8 годин пробудження і треба зробити мільйон справ. Рахуйте хіба що слоненят, як у дитинстві, але тільки не хвилини-години часу. 5. Подихайте повітрям Вийдіть зі спальні на 5-10 хвилин, подихайте свіжим нічним повітрям. На балконі чи власному дворі вам буде безпечно і комфортно, щоб трішки освіжити думки та повернутися в ліжко. Турбуйтеся про здоровий сон — ваш організм скаже
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Здоровий сон відіграє важливу роль для організму людини. Якщо у вас безсоння, але проблем зі здоров’я нема, рекомендуємо зробити 5 кроків, щоб тіло швидко підготувалося до сну.

Подробиці

1. Спробуйте розслабити тіло
Почніть із пальчиків ніг і завершіть очима — зробіть хвилю напруги протягом семи секунд. Після цього повністю розслабте тіло, відчуєте легкість та невагомість протягом декількох хвилин, після чого сон прийде швидше.

2. Послухайте релаксичну музику
Ідеально підійде класична музика. Але якщо ви не поціновувач такого жанру, то увімкніть звуки природи або мелодії для медитації. Підбірок на музичних платформах є багато, навіть дитячі колискові можуть навіяти сон.

3. Почитайте щось нудне
Згадайте, як під час лекційних занять, коли тема була важкою, хотілося заснути під монотонний голос викладача. Почніть читати щось таке, що вам не подобається, і мозок швидко вам нагадає, що час спати.

4. Відкладіть телефон
Перед сном не звернути увагу на годиннику чи будильниках. Дозвольте організму не думати про те, що через 5 / 6 / 8 годин пробудження і треба зробити мільйон справ. Рахуйте хіба що слоненят, як у дитинстві, але тільки не хвилини-години часу.

5. Подихайте повітрям
Вийдіть зі спальні на 5-10 хвилин, подихайте свіжим нічним повітрям. На балконі чи власному дворі вам буде безпечно і комфортно, щоб трішки освіжити думки та повернутися в ліжко.

Турбуйтеся про здоровий сон — ваш організм скаже “дякую!”

попередня статтяЩо приготувати з вишні: ліниві вареники
наступна статтяЩо потрібно знати, якщо ви вирішили приготувати цукрову пудру самостійно: не забудьте додати “секретний інгредієнт”
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я