Що приготувати з вишні: ліниві вареники

0
Що приготувати з вишні: ліниві вареники Сезон вишень змушує думати, а що сьогодні приготувати цікавого та смачного? Спробуйте не класичні вареники, а ліниві — це дуже смачно, легко та швидко. Не виходить готувати лише в тих, хто не пробує. Для лінивих вареників нам треба: м'який сир — 300 г яйця — 2 шт. борошно — 100 г цукор — 2 ст.л. вишня — 150 г Як готувати ліниві вареники 1. Сир потрібно розім'яти виделкою, додати яйця, цукор і ретельно перемішати. 2. Поступово додати борошно, дивіться на консистенцію, оскільки іноді борошна може треба буде більше чи менше — все залежить від сиру, на скільки він рідкий / сухий. Консистенція має бути така, щоб можна було ліпити варенички. 3. Ліпимо з тіста кульки, пальцем робимо ямочку і кладемо вишню (1-2 шт., залежно від величини ягід). 4. Воду доводимо до кипіння і відправляємо вареники на 5 хвилин, після чого дістаємо, змащуємо вершковим маслом чи посипаємо додатково цукром — на смак. Смачних вам лінивих вареників із вишнею!
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сезон вишень змушує думати, а що сьогодні приготувати цікавого та смачного? Спробуйте не класичні вареники, а ліниві — це дуже смачно, легко та швидко. Не виходить готувати лише в тих, хто не пробує.

Подробиці

Для лінивих вареників нам треба:
м’який сир — 300 г
яйця — 2 шт.
борошно — 100 г
цукор — 2 ст.л.
вишня — 150 г

Як готувати ліниві вареники
1. Сир потрібно розім’яти виделкою, додати яйця, цукор і ретельно перемішати.

2. Поступово додати борошно, дивіться на консистенцію, оскільки іноді борошна може треба буде більше чи менше — все залежить від сиру, на скільки він рідкий / сухий. Консистенція має бути така, щоб можна було ліпити варенички.

3. Ліпимо з тіста кульки, пальцем робимо ямочку і кладемо вишню (1-2 шт., залежно від величини ягід).

4. Воду доводимо до кипіння і відправляємо вареники на 5 хвилин, після чого дістаємо, змащуємо вершковим маслом чи посипаємо додатково цукром — на смак.

Смачних вам лінивих вареників із вишнею!

попередня статтяЯк замаринувати цибулю до шашлику і в салати: солодка цибуля до столу
наступна стаття5 простих кроків, що допоможуть швидко заснути
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я