Чому при смаженні млинців не можна лити олію на сковороду

0
Чому при смаженні млинців не можна лити олію на сковороду
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Приготування тоненьких млинців вимагає від господині не лише відточених навичок та майстерності, а й знання всіх тонкощів цього процесу.

Подробиці

Так, якщо ви не хочете отримати на виході цілу стопку млинців, жир з яких стікатиме по підборідді, запам’ятайте – не варто лити масло прямо на сковорідку перед випіканням кожного млинця.

Замість цього нанесіть тонкий шар олії за допомогою кулінарного силіконового пензлика. Якщо ж у вас не виявилося необхідного кухонного приладу під рукою, його можна замінити свіжою картоплею.

Очищену картоплину розріжте навпіл і вмочіть у масло, яке ви повинні завбачливо налити в блюдечко, а потім змастіть їм сковорідку.

Щоб не обпалити пальці об розпечену поверхню, картоплю потрібно наколоти на вилку.

Замість бульб картоплі можна використовувати і очищену цибулину, але в цьому випадку “особливо вимогливі носи” неодмінно відчують різкий запах цибулі.

Є ще один спосіб, який не дасть млинцям пригоріти навіть у тому випадку, якщо ви лише раз змажете сковорідку олією, полягає в тому, щоб просто додати кілька ложок рослинного жиру прямо в тісто.

попередня стаття4 помилки господинь, які роблять пельмені несмачними
наступна статтяЯк замаринувати цибулю до шашлику і в салати: солодка цибуля до столу
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я