Як за допомогою соди зробити котлети “пишними”

0
Як за допомогою соди зробити котлети
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На якість та смак готової страви впливають багато факторів. Починаючи від найпростішого – настрою кухаря, закінчуючи його майстерністю, чи якістю продуктів. Щодо майстерності, то саме цей момент дозволяє врятувати навіть не найвдаліший рецепт, причому в останній момент.

Розкажемо, що потрібно додати до котлетного фаршу, щоб посмажити пишну та м’яку страву. До речі, відповіді на такі питання часто народжуються в муках кулінарної творчості та експериментів.

Що додати до фаршу

Існують старі та не один раз перевірені рецепти приготування фаршу для котлет. Часто вони передаються у спадок і вважаються фірмовою стравою. Тільки це ще не привід для того, щоб відмовити собі в задоволенні хоч раз, але зійти з торованої стежки.

Цілком приголомшливих результатів вдасться досягти, якщо додати у фарш дрібку харчової соди. Вона зробить готові котлети не лише м’якими, а й соковитими.

Вважається, що трюк із содою слід взяти на озброєння кулінарам-новачкам, якщо є побоювання, що котлети вийдуть сухими та плоскими.

Але навіть готову страву можна врятувати. Достатньо лише тушкувати котлети в бульйоні, соусі або просто додавши на сковороду трохи води.

попередня статтяТри основні правила догляду за чорною смородиною, щоб збільшити врожай
наступна статтяЯк ефективно побороти неприємні запахи у холодильнику без хімії?
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я