Перекус із картоплі: що робити зі вчорашнього пюре

0
Перекус із картоплі: що робити зі вчорашнього пюре Картопля часто гостює в меню господинь. Буває, що картопляне пюре залишається, а щоб не просто розігріти, а зробити нову страву — читайте швидкий та простий рецепт. Для приготування візьміть вчорашнє пюре. Якщо нема — то зваріть картоплю до готовності і потовчіть. Додайте сіль та спеції на смак, а також тертий твердий сир та зелень — принцип
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Картопля часто гостює в меню господинь. Буває, що картопляне пюре залишається, а щоб не просто розігріти, а зробити нову страву — читайте швидкий та простий рецепт.

Подробиці

Для приготування візьміть вчорашнє пюре. Якщо нема — то зваріть картоплю до готовності і потовчіть. Додайте сіль та спеції на смак, а також тертий твердий сир та зелень — принцип “чим більше, тим краще”, але пропорція 1:1 (картопля // сир та зелень). Ретельно перемішайте і додайте 2 яйця, 2-3 ст. л. сметани і скільки ж борошна. Змішайте все, зробивши тісто, з якого далі треба сформувати вироби.

Руки змастіть олією і сформуйте кульки, придавіть їх, надавши більш плоску форму. На вигляд мають вийти, як класичні котлети. Потім розігрійте сковорідку та обсмажуйте картопляні вироби в олії з обох сторін до золотої скоринки. Якщо хочете менш жирний перекус, то відправте картопляні котлетки на 20 хв у розігріту до 175 градусів духовку. Готова страва смакує гарячою зі сметаною та часником.

Смачного вам картопляного перекусу!

попередня статтяЛікар розповів, кому і навіщо потрібно пити буряковий сік
наступна статтяЯк за допомогою лушпиння цибулі позбутися від капустянки
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я