Експерти пояснили, чому потрібно частіше пити м’ятну воду

0
Експерти пояснили, чому потрібно частіше пити м'ятну воду
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часто м’яту для аромату додають у чай, або прикрашають нею десерти. Проте експерти переконані, що основна перевага рослини не в освіжаючому смаку, а корисних речовинах.

М’ята має потужні антиоксидантні властивості, які допомагають запобігти активності вільних радикалів. Саме вони негативно впливають на наш імунітет. Рослина також має протизапальну дію, що запобігає болю та дискомфорту при застуді та грипі.

За рахунок того, що м’ята стимулює травні ферменти, поживні речовини в організмі засвоюються краще. Це позитивно позначається на вазі. Однак важливішим є те, що подібна властивість м’яти допомагає контролювати рівень цукру в крові.

Крім того, ароматна рослина виводить токсини з організму і творить дива зі шкірою.

Максимальну користь від м’яти можна отримати щодня вживаючи м’ятну воду. Щоб приготувати її, потрібно додати кілька листків рослини у воду та залишити її на ніч. Для ще більшої користі можна додати у воду трохи лимона або лайму. Пити напій корисно вранці відразу після пробудження, а також протягом усього дня.

попередня стаття8 шкідливих звичок, через які волосся швидше стає брудним
наступна статтяЯкі наймодніші сукні роблять фігуру стрункішою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я