Які наймодніші сукні роблять фігуру стрункішою

0
Які наймодніші сукні роблять фігуру стрункішою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Стилісти в один голос стверджують, що за допомогою одягу можна скоригувати фігуру: підкреслити переваги та приховати  недоліки. Важливо правильно підібрати крій, фасон і колір, щоб одяг прикрашав вас і допомагав досягти візуальної досконалості.

Один із найулюбленіших предметів гардеробу прекрасної половини людства на літо — сукня. Вона практична, адже не потрібно думати про добір додаткових речей. Щоб цього сезону почуватися максимально комфортно, варто вибрати таку сукню, в якій ви виглядатимете дійсно привабливо. Розповідаємо, які популярні літні моделі суконь роблять фігуру стрункішою.

Сукня на запах

Ця модель підходить дівчатам із будь-яким типом фігури. Такі сукні допоможуть модницям візуально скинути кілька кілограмів і прибрати пару-трійку сантиметрів у талії. Завдяки правильному крою будь-яка фігура буде вииглядати, як «пісочний годинник», приховає стегна і гармонійно розставить акценти.

На літо варто вибирати модель яскравих відтінків або з романтичним квітковим принтом, щоб отримати легкі та грайливі аутфіти. Для вечірнього виходу підійдуть монохромні сукні з шовку або атласної тканини, які виграшно виглядатимуть з мінімалістичними босоніжками або мюлі на невеликому підборі.

Сукня з акцентом на талії

Якщо ви хочете виглядати у сукні візуально худішою, то обов’язково варто вибирати моделі з акцентом на талії. Це може бути вищезгадана сукня на запах, а також модель з резинкою на талії, поясом або ременем. Не важливо, чи буде це плаття довжини міні, міді або максі, головне, щоб створювався ефект пісочного годинника.

Підтримати таку сукню можна лаконічним взуттям, босоніжками або мюлі, а також сандалями на плоскому ходу або в’єтнамками.

Плаття сорочка

Універсальна модель, яка ніколи не виходить із моди, — чудове рішення для спекотного сезону. Її можна носити в офіс, поєднуючи з лоферами або балетками, а також одягати на побачення, якщо підібрати ошатне взуття на підборах, босоніжки або мюлі. Для того, щоб у сукні-сорочці виглядати стрункішою, необхідно вибирати моделі з легких тканин. Сукні із щільного деніму та вельвету навпаки додадуть зайві сантиметри талії та стегнам. А ось моделі з бавовни, льону та інших легких матеріалів завдяки своєму крою та ґудзикам візуально витягнуть силует.

Сукня з V-подібним вирізом

Глибоке декольте та V-подібний виріз теж візуально витягують силует. Це може бути модель довжини міді, сукня-жакет чи сорочка. Завдяки такому вирізу витягується шия, а також зменшуються об’єми у зоні плечей та грудей. А ще горловина у формі «галочки» робить вужчим обличчя, що теж допомагає візуально скинути пару кг.

Сукні з V-подібним вирізом можуть бути доповнені пишними рукавами, поясом на талії та великим принтом. Завдяки правильному вирізу вдасться дотриматися балансу.

Сукня А-силуету

Тим, хто намагається відвернути увагу від широких стегон та підкреслити зону декольте та талію, варто придивитися до сукні А-силуету. Це модель, яка розширюється від талії до низу, допомагаючи досягти більш плавних і жіночних ліній. Сукня може бути довжини міні або міді, а також з різних матеріалів.

попередня статтяЕксперти пояснили, чому потрібно частіше пити м’ятну воду
наступна статтяРецепт домашньої коли з корисним складом
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я