Як сіяти кріп влітку, щоб зелені було вдосталь до кінця сезону

0
кріп
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Грядки з кропом можна зустріти на городі кожного дачника. Кріп невибагливий: де посієш, там росте. При цьому ця зелень є однією з найкорисніших для організму людини.

Кріп використовується в народній медицині для лікування захворювань, а також для приготування різноманітних страв. Щоб зелень виросла пухнастою та соковитою, використовуйте прості правила, що допоможуть отримати гарний урожай ніжного та ароматного кропу.

Подробиці

Як швидко виростити кріп
Кріп висаджують, починаючи з весни і до пізньої осені. Добре сходить кріп, посаджений у середині літа.

Щоб крім швидко зійшов, насіння замочують у перекисі водню (3%) на 30 хв. Після такої процедури можна розраховувати на швидкі сходи, які з’являться на 5-6 день.

Після замочування насіння промивають, просушують і можна сіяти. Насіння висівають не дуже густо в рядочки, попередньо пролиті водою.

Зверху насіння присипають компостом або пухкою землею. Місце сівби вкривається матеріалом, щоб довше зберегти вологу. Потрібно стежити, щоб ґрунт не пересихав, інакше насіння може не прорости.

Покривний матеріал повинен залишатися на грядці, доки молоді паростки кропу не зміцніють.

Сійте кріп влітку і смакуйте свіжою зеленню щодня!

попередня статтяЧим полити рибу за 20 хвилин до завершення приготування
наступна статтяВ яку воду правильно покласти картоплю для варіння
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я