Як приготувати “скляні” фрукти і ягоди в карамелі

0
Скляні фрукти і ягоди в карамелі: цей секрет приготування від кулінарів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоб зробити скляні фрукти і ягоди в домашніх умовах, не потрібні особливі навички. Цей десерт, безсумнівно, набагато корисніше і смачніше магазинних цукерок.

Подробиці

Для приготування ласощів знадобиться 300 грам будь-яких фруктів або ягід і трохи рослинної олії. Для карамелі знадобиться 200 грам цукру, 10 мл лимонного соку і 70 мл води.

Ягоди і фрукти слід перебрати, видалити неїстівні частини, добре вимити і нарізати невеликими шматочками. Кожен шматочок потрібно викласти на шпажку.

Приготуйте легку карамель

Для цього в невелику каструлю насипте цукор, додайте  лимонний сік і воду. Поставте ємність на середній вогонь і перемішайте, поки суміш не закипить. Залишилося занурити кожен шматочок фрукта або ягід в солодку масу.

Зараз саме час скористатися хитрістю, яка знайома тільки професійним кухарям. Не чекайте, поки карамель застигне самостійно. Заздалегідь підготуйте склянку крижаної води, щоб занурити в неї плоди після того, як вони будуть покриті карамельним шаром.

Викладати готові скляні ягоди і фрукти слід на тарілку, попередньо змащену рослинною олією, щоб готові ласощі не прилипали до поверхні посуду.

попередня статтяВ яку воду правильно покласти картоплю для варіння
наступна статтяЯк позбутися від мошок в кімнатних рослинах
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я