“Секретний” спосіб реанімувати зів’ялу моркву

1
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тільки уявіть – ви зібралися приготувати засмажку для супу або приготувати овочевий салат, звично потягнули за ручку холодильника і у відділі для овочів замість соковитої моркви виявили зів’ялий овоч.

Звичайно, такий продукт не годиться для вашої страви – таку моркву і почистити складно, не кажучи вже про те, щоб її нашаткувати.

Але що робити, якщо у відсіку для овочів моркви більше не залишилося, а одягатися та вирушати до магазину не близький світ?

Більшість господинь кладе овоч у продовгувату ємність і заливає її холодною водою, після чого залишають в темному прохолодному міці(найкараще в холодильнику).

Однак цей метод не завжди допомагає – морква і справді виглядає краще, але до стану свіжості їй ще дуже далеко.

У цьому випадку скористайтеся одним перевіреним засобом, який допоможе повернути коренеплоду втрачені властивості.

Перед тим, як відправити моркву в холод, додайте у воду трохи цукру. Через годину ви будете приємно здивовані, адже морква матиме вигляд наче щойно з грядки.

попередня статтяЯк “змусити” орхідею пишно зацвісти
наступна стаття4 способи спалювати більше калорій у спеку, без особливих зусиль
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

1 коментар

  1. На вашому сайті ледь не половина слів у кавичках. Але ж в українській мові багато слів і виразів вживаються у переносному значенні, і це нормально. То навіщо ліпити кавички? Зверніть на це увагу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я