Як зменшити час очікування збору врожаю після обробки рослин “народними” препаратами

0
Скільки часу потрібно чекати після обробки рослин
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Будь-який без винятку аграрій знає, що після обробки городу хімічними засобами слід почекати певний час, перш ніж приступити до споживання плодів. Так прийнято робити, оскільки у фруктах, овочах та ягодах можуть накопичуватися залишкові дози хімікатів, які є небезпечними для людини.

Подробиці

Однак мало хто замислювався, що після обприскування або поливу препаратами рослинного походження, зробленими за народними рецептами, цього правила також слід дотримуватись.

Пам’ятайте: настої та розчини для обробки на основі трав містять отруту природного походження.

Звичайно, до смерті справа не дійде, проте шкода організму буде завдана із стовідсотковою гарантією.

Щоб уникнути неприємних наслідків, час очікування перед збиранням урожаю в середньому має становити щонайменше дві доби.

Крім цього, заповзятливі садівники та городники знайшли спосіб, що дозволяє скоротити цей термін. Це можна зробити завдяки використанню таких препаратів, як «Епін» та «Циркон».

Ці препарати, додані до бакових сумішей пестицидів, дозволяють зменшити внесення хімії на 25%, оскільки саме настільки збільшують проникнення речовин углиб рослин. Відповідно, час очікування перед збором врожаю також скоротиться на 25%.

попередня статтяЯк нарізати моркву для салату «Морква по-корейськи» без спеціальної тертки
наступна стаття5 “секретів”, які допоможуть приготувати ідеальний яблучний пиріг
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я