Чим підгодувати часник, щоб отримати великі головки

0
Часник — це корисна і невибаглива рослина, яку вирощують всі, хто має городню ділянку. Однак часнику, як і будь-якій іншій культурі, потрібне підживлення. Використовувати хімію хочеться далеко не кожному на своєму городі. Тому краще брати натуральні засоби. Наприклад, добре підійде коров'як. Він дасть часнику фосфор, калій, кальцій та азот. Часникові головки завдяки цьому будуть більшими, ніж зазвичай. Крім того, є ще один чудовий засіб для часнику — попіл. Річ у тім, що він сприяє росту рослин, а також добре захищає від шкідників. Достатньо просто розсипати попіл між грядками, а для закріплення зробити полив або вловити час перед дощем. Також дехто використовує попіл як додаток при поливі. Для цього на 200 мл попелу треба взяти відро води. Рекомендують спробувати й нашатирний спирт, який запобігатиме появі шкідників і позитивно вплине на зростання часнику. У відрі з водою достатньо розбавити лише 25 мл речовини та полити грядки. Після кожної поливу з живленням потрібно розпушувати грядки. Великі головки часнику виростуть у кожного, хто спробує один зі способів!
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часник — це корисна і невибаглива рослина, яку вирощують всі, хто має городню ділянку. Однак часнику, як і будь-якій іншій культурі, потрібне підживлення.

Подробиці

Використовувати хімію хочеться далеко не кожному на своєму городі. Тому краще брати натуральні засоби.

Наприклад, добре підійде коров’як. Він дасть часнику фосфор, калій, кальцій та азот. Часникові головки завдяки цьому будуть більшими, ніж зазвичай.

Крім того, є ще один чудовий засіб для часнику — попіл. Річ у тім, що він сприяє росту рослин, а також добре захищає від шкідників. Достатньо просто розсипати попіл між грядками, а для закріплення зробити полив або вловити час перед дощем. Також дехто використовує попіл як додаток при поливі. Для цього на 200 мл попелу треба взяти відро води.

Рекомендують спробувати й нашатирний спирт, який запобігатиме появі шкідників і позитивно вплине на зростання часнику. У відрі з водою достатньо розбавити лише 25 мл речовини та полити грядки. Після кожної поливу з живленням потрібно розпушувати грядки.

Великі головки часнику виростуть у кожного, хто спробує один зі способів!

попередня статтяЩо зробити, щоб пшоняна каша не гірчила
наступна статтяЯк швидко приготувати домашній “крем-чіз”
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я