Який “таємний трюк” допоможе пельменям під час варіння “не розвалитися”

0
Пельмені — це як вареники, але з м’ясом, одна з улюблених страв кожної другої сім’ї в Україні. Хтось готує їх самостійно, хтось купує, але під час варіння і домашні, і магазинні вироби можуть розвалитися. Щоб уникнути це, треба застосувати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пельмені — це як вареники, але з м’ясом, одна з улюблених страв кожної другої сім’ї в Україні. Хтось готує їх самостійно, хтось купує, але під час варіння і домашні, і магазинні вироби можуть розвалитися. Щоб уникнути це, треба застосувати “таємний трюк”.

Подробиці

Якщо завчасно витягнути пельмені, то вони будуть сирими. А якщо переварити – отримаємо кисіль із води, тіста і фрикадельок, що плавають. Дві проблеми зустрічаються на кухні сотень господинь, але вихід є і він дуже простий.

Виявляється, ми даремно намагаємося відправляти вироби у воду, що кипить. Вигляд і смак пельменів будуть кращими завдяки простому “трюку”. Треба перед варінням залити їх теплою водою — орієнтовно на 3 хвилини. Після чого вогонь збільшуєте та відварюєте напівфабрикати, як завжди — 5-10 хвилин. Шансів розвалитися та змінити форму просто не буде!

Є ще один секрет приготування ідеальних пельменів. Саме під час кипіння води з виробами до каструлі варто додавати 1 склянку крижаної води. Завдяки цьому тісто не звариться швидше, ніж м’ясна начинка. Ми отримаємо готові пельмені з рівномірно звареним фаршем, де не буде рожевих серединок, як це часто буває.

До речі, якщо перед подачею пельмені підсушити, то соус не буде стікати і ви отримаєте естетичну й гастрономічну насолоду.

Смачних вам пельменів!

попередня статтяЯк зробити, щоб малина була великою і солодкою
наступна статтяЯк форма огірка розповість, чого йому бракує
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я