Співачка вибачилась за те, що надзюрила на фаната

0
Софія Уріста
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відео співачки гурту Brass Against Софії Урісти, яка мочиться на шанувальника, стало вірусним. Її товариші по групі опублікували заяву. Компания NASCAR, яка володіє швидкісною трасою Daytona Speedway, де стався інцидент, також опублікувала заяву. Тисячі шанувальників і випадкових спостерігачів в соц. мережах висловити свої думки. Здається, єдина людина, думку якої ми не чули, була сама Софія Уріста. На щастя, вона нарешті порушила мовчання.

Подробиці

У дописі в Instagram Софія Уріста заявила, що «занадто далеко зашла за межі розумного» і вибачилася перед усіма, кого образило те, що сталося. Співачка також уточнила, що вона не «шок-артист» і хоче поставити музику на перше місце. Ви можете переглянути її повний пост у соціальних мережах нижче…

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sophia Urista (@sophiaurista)

Інцидент відбувся в минулий четвер на вітальному фестивалі Роквілл в Дайтоні. Brass Against виступали перед великим натовпом, коли Уріста кілька разів скаржився на те, що мона не змогла скористуватися вбиральньою. Пізніше вона сказала, що їй доведеться помочитись на когось, оскільки в вбиральні не було жодних зручностей. Фанати зголосився, один парубок вийшов на сцену і ліг, а вона скинула штани і помочилася йому в обличчя.

Софія Уріста під час інцеденту

Він, здавалося, був дуже захоплений тим, що сталося. Багато людей у ​​натовпі підбадьорювали його, але були й ті, хто дуже здивувася. В тому числі такі знайшлися і серед товаришів по групі, які висказали своє невдоволення після концерту.

Відео де Софія Уріста помочилася на фаната:

Для самого гурту Brass Against, ця подія стала дуже масштабною рекламною подією, адже багато людей вперше почали слухати гурт після інцеденту.

попередня статтяЯк знайти мотивацію для занять спортом восени та взимку
наступна статтяПобалуйте себе незвичайною кавою: простий рецепт
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я