...

Що потрібно робити в грудні: прогноз ситуаційного аналітика

Підпишіться на нас:

Грудень – це час сумнівів та глибокої самокритики. Час, коли потрібно бути особливо уважним до себе та інших, стежити за тим, що говориш і що робиш. Про те, як пережити цей непростий період, розповідає ситуаційний аналітик Олександр Литвин.

Наша інтуїція в листопаді набуває характеру деякого мерехтіння, ми щось відчуваємо, але не встигаємо проаналізувати це почуття і страждаємо від нерозуміння, від неможливості побачити орієнтири і постійно сумніваємося в тому, чи правильно ми йдемо, чи правильно ми жили і працювали, чи правильного вибрали партнера, чи правильно ми зробили свій вибір відносно всього. У грудні добре ставлення одне до одного, готовність допомогти, підказати, дати вірну пораду – життєва потреба.

Сім’я. Кохання. Партнерство

Грудень буде складним для хамів усіх мастей. Це хороша новина! Для тих, хто підбирає слова та фрази, намагаючись донести інформацію і при цьому не засмутити людину, – це гарний час.

У грудні важливо зважати на думку близьких до вас людей. Коли своєї інтуїції недостатньо, люди вдаються до допомоги друга, тому у грудні дуже важливо відгукуватися на прохання і не відмовляти в рекомендаціях. Якщо стався розрив у відносинах, то грудень може все виправити, треба лише підключити близьких людей, які можуть допомогти людині ухвалити рішення на об’єднання. Найважливіше правило грудня – стовідсоткова довіра один до одного. Телефон, як вартовий на посту, особа – недоторканна. Як би вам не хотілося заглянути в телефон свого партнера – зупиніться. Не має значення, виявите ви там щось чи ні, сам факт цікавості створить таку ситуацію, вихід з якої вас не потішить. Незважаючи на те, що грудень – це період сумнівів, це найбільш вдалий час для укладання тривалих рівноправних та інтелігентних партнерських відносин.

Діти

Наше продовження – результат нашого життя і життя тих, хто був до нас, так що лаяти дітей – це займатися самобичуванням: боляче і вам, і дитині, коли дитина розуміє, що не всі її невдачі – її особисті, а батьки, навпаки, не розуміють, що не всі їхні успіхи – це лише їхні особисті успіхи. Рекомендація на грудень одна – не лайте своїх дітей. Один місяць на рік це можна зробити. Є тисячі слів, і серед цих тисяч є потрібні. Спочатку знайдіть ці слова, а вже потім виховуйте свою дитину.

Здоров’я

Більшість людей метеотропна, чутлива до зміни фізичних властивостей навколишнього світу, й у першу чергу ці зміни реагує гормональна система. Мерехтіння інтуїції викликає невпевненість і тривожність, рівень кортизолу постійно змінюється, відповідно, вся ендокринна система перебуває в стані певної лихоманки, що в свою чергу загрожує розвитком депресії. Це стосується різного віку, але особливо тих людей, у кого в анамнезі є проблеми в гормональній сфері. Особливу увагу здоров’ю слід приділити тим, хто народжений у травні будь-якого року.

Харчування

Раціон грудня насамперед спрямований на боротьбу з депресією та самокритикою. Оскільки в грудні не вистачає відчуття стабільності, харчування має бути традиційним, але з елементами якогось вишукування, харчування не для того, щоб отримані калорії витратити на фізичну роботу, а для того, щоб насолодитися смаком. Не треба казати: “Халва!” – У роті солодше не стане, треба їсти цю саму халву! Зверніть увагу і на те, що ви їсте і на те, як їжа подається до столу, і на те, як ви одягнені за цим столом.

Дуже важливо поринути у атмосферу стабільності. Поставте на стіл дорогий старовинний посуд, можливо, він дістався вам у спадок.
Ваша кухня в грудні повинна злегка натякати на ресторан, наприклад, тихий джаз з радіо або повний комплект ножів і виделок на серветці.

Гроші, подарунки

Гроші у грудн – засіб боротьби з депресією, як вашою персональною, так і депресією ваших близьких. Стаття витрати – подарунки! Подарунки дітям, батькам, дружинам, чоловікам, друзям та подругам, колегам по роботі. Просто так, для підняття настрою та обов’язково з компліментом, що підкреслює цінність особи одержувача подарунка. Заробляти у грудні складно через сумніви, особливо це стосується сфери продажу. Сумнів покупців як, у кольорі, у фасоні може розвіяти лише знижка на товар. Краще дещо продешевити у грудні, ніж втратити клієнта назавжди.

Подорожі

У зв’язку зі складною епідеміологічною обстановкою подорожі в грудні дуже скрутні, а для багатьох і небезпечні, і тому краще залишитись вдома.

Попередження для тих, хто подорожує за кермом. Оскільки сумнів – це головна риса листопада 2021 року, особливу увагу слід приділити управлінню транспортом, який потребує відповідної швидкості реакції. Якщо у вас недостатньо досвіду та автоматизму в управлінні, краще не сідайте за кермо. Зробіть невелику перерву.

Робота, починання

Листопад вимагає деяких змін до підходу до роботи. Командний, авторитарний стиль керівництва погіршить продуктивність

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я