Як правильно зберігати оливкову олію

0
Як правильно зберігати оливкову олію: це має знати кожна господиня
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Як запевняють фахівці, якісну оливкову олію можна вживати як ліки та навіть без призначення лікаря.

А ось як зберігати цей натуральний засіб від багатьох хвороб, знають не всі. Тому часто продукт псується або ще кажуть “старіє”, що проявляється у неприємному присмаку. Далі розкажемо докладніше.

Де зберігати оливкову олію

По-перше, найгірше місце, куди можна поставити пляшку з олією, це біля плити, духовки чи опалювальних приладів.

Найкраще зберігати олію в темному і прохолодному місці, подалі від сонця і обов’язково щільно закривши кришку уникаючи потряпляння кисню.

По-друге, оливкову олію в холодильнику не зберігають. Вона застигне, але, в принципі, нічого страшного з ним не станеться. Якщо залишити його при кімнатній температурі, масло швидко набуде початкової форми.

У чому зберігати олію

Краще, безумовно, зберігати у пляшці з темного скла. Але у пластикових пляшках з-під води теж можна зберігати, головно дотримуватися правильних кмов зберігання, тоді й колір пляшки не матиме значення.

А ось чого точно не можна робити, так це залишати олію в бляшанці – вже через півроку може початися хімічна реакція, і олія може зіпсуватися.

попередня стаття3 статичні вправи, які прискорюють спалювання жиру
наступна стаття7 ознак того, що жінка “знає собі ціну”
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я