Лобода показала діамантову каблучку від нового коханого

0
Лобода
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Співачка Світлана Лобода вперше розповіла про своє нове кохання і показала діамантову каблучку, яку він подарував. За словами артистки, поряд із цим чоловіком вона почувається «дівчинкою».

«Він старший за мене і дуже мудрий, який розуміє. Він може мене закутати. Я почуваюся з ним дівчинкою», — сказала співачка в ефірі YouTube-шоу «Іспит» української телеведучої Маші Єфросініної.

Та спитала, чи не обручка це на безіменному пальці у артистки. Лобода відповіла, що «не обручка, а просто подарунок».

Співачка не назвала ім’я коханого. ЗМІ раніше повідомляли, що це український мільярдер. Водночас Лободі давно приписували роман із солістом німецького гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном. І вона, і він коментувати це відмовлялися.

Якось на YouTube опублікували ролик співака, в якому він мало не зґвалтував героїню Світлани Лободи. У Ліндеманна три музичні проекти, і один із гуртів він сам «забанив» у Росії, давши йому російську нецензурну назву у вигляді матюка.

попередня статтяГабузове різотто с грибами
наступна статтяЩо про людину може розповісти листування в Instagram і Telegram
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я