3 помилки, які допускають господині при приготуванні риби

0
Ніколи не допускайте цих помилок при приготуванні риби
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У кожної господині є свої секрети приготування страв. Навіть легкі рецепти можуть стати ще смачнішими, якщо застосувати один із них, але інколи навіть незначні на перший погляд помилки можуть повністю зіпсувати уху або смажену рибу. Про ці помилки потрібно знати, щоб не допускати їх.

Подробиці

По-перше, якщо ви використовуєте морожену рибу, її слід правильно розморозити. Пам’ятайте – чим повільніше відбувається цей процес, тим більше корисних речовин зберігається в продукті.

Розморожуйте поступово: спочатку з морозильної камери відправте рибу в холодильник, потім – у місце з кімнатною температурою.

Важливо: якщо мова йде про філе скумбрії, форелі або будь-якої іншої риби, смажити її потрібно у великій кількості олії, попередньо не розморожувати.

По-друге, на смак риби впливають сіль та спеції, які додаєте в каструлю “для маринування”. Робити це потрібно в останній момент, в кінці приготування.

По-третє: смак смаженої риби заграє новими фарбами, якщо обсмажити її на суміші соняшникової олії і вершкового масла.

Збережіть ці поради і готуйте із задоволеннням!

попередня статтяЯк уникнути помилок при догляді за огірками
наступна статтяЯк приготувати окрошку з вишнею
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я