140-кілограмова Ліззо розгулює містом у мікротопі та лосинах

0
Ліззо
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ліззо відома не лише своєю музикою та піснями, а й пристрасною відданістю бодіпозитиву. Папараці зняли її, коли вона на те не чекала.

Подробиці

33-річна зірка важить 140 кілограмів і не соромиться своєї ваги.

Вона легко позує взагалі без одягу, на публіку виконує тверк у крихітному бікіні і навіть влаштовує розмову із власним жирком на животі. Так-так, щоранку зірки починається з розмови-афірмації, де вона зізнається своїм складочкам у коханні для повного прийняття себе.

Але, схоже, зараз Ліззо все ж таки вирішила зайнятися спортом. На вулицях Лос-Андежелеса папараці зняли співачку у спортивному образі: мікроскопічному топі для тренувань та обтягуючих лосинах. Ось як виглядає 140-кілограмова Ліззо без фотошопу.

Цікаво, що спонукало зірку на заняття фітнесом — судячи з усього, вона зібралася саме займатися саме цією справою? Адже вона раніше говорила, що не має наміру худнути на користь суспільним смакам.

Хоча, цілком можливо, Ліззо просто вирішила так одягнутися заради зручності. Або зібралася на якусь зйомку у фітнес-стилі. Наприклад, 155-кілограмову модель Тесс Холлідей часто можна побачити на вулицях у подібному вбранні.

До речі, щоб коротка спортивна маєчка хоч якось підтримувала її форми, ззаду передбачено конструкцію з чотирьох ременів.

попередня статтяПрихований потенціал кожного знаку зодіаку
наступна статтяДжей Ло зявилася в новому образі і показала, як можна виглядати молодше свого віку
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я