Професійні кулінари розкрили “секрет” занурення сирокопченої ковбаси в холодну воду на 30 секунд

0
Професійні кулінари розкрили
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато кулінарів-любителів упевнені, що сирокопчена ковбаса – це виключно «бутербродний» продукт. Насправді ковбасний виріб такого типу часто використовується і при приготуванні більш складних страв. Так, продукт стане ідеальним доповненням для запеченої картоплі. Крім того, без сирокопченої ковбаси важко обійтись при створенні деяких варіантів піци або салатів.

Подробиці

На перший погляд, нічого складного у застосуванні продукту немає: достатньо зняти оболонку та нарізати ковбасний виріб. Однак багато кухарів на деякий час кладуть палицю ковбаси в глибоку ємність із холодною рідиною. І робиться це не просто так, а для досягнення одного цікавого ефекту.

У чому суть методу

Перед тим, як нарізати сирокопчену ковбасу, деякі професійні кулінари відправляють продукт у рідину низької температури.

Можна використовувати водопровідну воду, до якої додано кілька кубиків льоду.

Тривалість процедури повинна бути не більше 30 секунд. Цього часу вистачить для того, щоб оболонка перестала бути приклеєною до поверхні ковбасного виробу. Таким чином, попередня холодна обробка істотно спрощує зняття оболонки з ковбаси.

В результаті кулінар заощаджує багато часу і може не побоюватися того, що на продукті залишаться частинки неїстівної плівки. Приготування бутербродів, піци та салатів суттєво спрощується.

попередня статтяЯк зробити котлети смачнішими за допомогою “маловідомої” суміші продуктів
наступна статтяЯк з допомогою чаю прискорити ріст кабачків
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я