Як уберегти крупи від шкідливих комах

0
Як уберегти крупи від шкідливих комах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Міль і жучки, які так люблять ласувати підготовленими не для них запасами, здатні зіпсувати рис, гречку, манку, борошно та інші сипкі продукти.

Позбутися непроханих гостей дуже важко, а якщо вони вже завелися, то крупи від комах, доведеться ліквідувати їх разом із шкідниками.

Тому найдієвіший спосіб, який дозволяє не допустити зараження круп та сипучих жучками та личинками молі, – профілактика їх появи.

Як з’ясувалося, комахи просто не виносять смаку та запаху металу.

Тому для боротьби з ними можна використовувати будь-які металеві предмети – від кришок з металу, закінчуючи столовими приладами.

Щоб не захаращувати ємності з крупами об’ємними предметами, можна використовувати звичайну фольгу.

Наріжте алюмінієву фольгу, яку ви зазвичай використовуєте для запікання страв в духовці, на невеликі шматочки і розкладіть їх у банки з крупами.

попередня статтяЯк зробити, щоб квіти троянд стали «пишнішими»
наступна статтяЯк розтопити шоколад і не забруднити посуд
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я