Джей Ло зявилася в новому образі і показала, як можна виглядати молодше свого віку

0
Джей Ло зявилася в новому образі і показала, як виглядати молодше свого віку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На останніх фотографіях зі зйомок рекламної компанії Coach Дженніфер Лопес з’явилася зі зразковим блондом. Надихнувшись її образом, ми запитали колориста, як досягти такого ж омолоджувального ефекту за допомогою фарбування.
У той час як цього літа більшість зірок її віку (нагадаємо, що Дженіфер Лопес 52 роки), підтримали тренд на природну сивину, латиноамериканська діва демонструє зачіску юної дівчини і не виглядає при цьому як доросла дама, яка відчайдушно молодиться. Енді Макдауелл і Сара Джессіка Паркер вважають, що сивина — це прогресивно, проте Лопес посилила освітлені пасма і стала виглядати чи не сексуальніше, ніж два десятиліття тому, під час першого розділу її роману з Беном Аффлеком.

Чи може вдало підібраний колір волосся візуально омолодити

«Особливо допомагають фарбування з освітленими пасмами біля обличчя», — пояснює Ганна Хачатурова, арт-колорист Aldo Coppola Барвіха. За словами фахівця, вони створюють так званий ефект прожектора і вигідно підсвічують шкіру, надаючи їй свіжішого і здоровішого вигляду. Це працює, навіть коли волосся зібране в пучок.

Як виглядати молодше з новою зачіскою
Як виглядати молодше з новою зачіскою

Які техніки колорування вибрати

Якщо ви покажете фото Дженніфер Лопес колористу і попросите такий же колір, готуйтеся приміряти спеціальний аксесуар для фарбування Papesa, який на вигляд нагадує кокошник. Стиліст одягає його на голову гостя – це допомагає закріпити пасма особливим чином і створити неповторний малюнок, у тому числі освітлити кілька пасм обличчя.

«Тим, хто хоче помітнішого ефекту освітлення, я б порадила нашу фірмову техніку шатуша “4 карати”, — каже колорист Ганна Хачатурова. — В результаті виходить більше світлих пасм, і блонд виглядає яскравішим. Схожого ефекту дозволяє досягти аксесуар для колорування Flamingo: у світлий колір забарвлюються пасма біля обличчя і верхній шар волосся вздовж проділу, тоді як нижній залишається темнішим».

Чи завжди можна приховати сивину

Не всім це важливо. Перш ніж запропонувати клієнту варіант фарбування, грамотні колористи цікавляться, як він ставиться до сивини. Якщо ціль замаскувати сиве волосся на 100%, то це можна зробити. «Універсального рецепта немає, – попереджає Ганна Хачатурова. — Формула та техніка залежать від індивідуальних особливостей волосся. Особливо коли йдеться про скловидну сивину».

Такі пасма виглядають нібито скляними: ороговілі лусочки кутикули, так щільно покривають стрижень волосся, що пофарбувати його стає складніше. Це волосся глянсове, щільне і, як дзеркальна поверхня, бликує на світлі.

«У випадках, коли сивого волосся багато, має сенс підібрати платиновий відтінок блонда. Звичайно, якщо він личить. Тоді, відростаючи, сивина буде не така помітна. Отже, коригувати колір доведеться рідше», — пояснює Ганна Хачатурова.

попередня стаття140-кілограмова Ліззо розгулює містом у мікротопі та лосинах
наступна статтяЯк перестати мислити негативно і почати жити новим життям
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я