...
ГоловнаЛайфстайлНазвана найпопулярніша сумка цього сезону

Названа найпопулярніша сумка цього сезону

Підпишіться на нас:

Незважаючи на кількість та різноманітність трендів на модній арені, ми завжди можемо виділити найголовніші з них. Так, головний верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25 – це шуби, наймодніше взуття – чоботи до коліна, а наймодніший теплий трикотаж – кардиган. Аналогічний аналіз нескладно зробити і з актуальними принтами: так, на подіумі ми бачили багато клітин, оптичних ілюзій та анімалістичних малюнків, що нагадують забарвлення корови, проте пальму першості вже другий сезон утримує леопард.

Цей принт, що колись вважався вульгарним і несмачним, оселився в гардеробах навіть тих модниць, що зазвичай воліють носити базові речі. Виявилося, що за грамотної стилізації леопард виглядає досить лаконічно. Інтегрувати модний малюнок у свій гардероб можна по-різному: найсміливішим модницям ми пропонуємо придбати леопардове пальто або пуховик на зиму, а тим, хто до таких експериментів поки не готовий – зробити вибір на користь аксесуарів. А саме – сумок. Розповідаємо, де шукати та з чим носити модні леопардові сумки у сезоні осінь-зима 2024/25.

Versace осінь-зима 2024/25
Versace осінь-зима 2024/25

Жодних обмежень за формою та розміром для сумок з леопардовим принтом не існує. Так що ви можете вибрати будь-яку модель сумки, якої зараз не вистачає у гардеробі. Серед фаворитів модниць цього сезону виявилися трендові тоути з леопардовим принтом. Тут правило одне: що більше, то краще. Тим більше, що величезна сумка це не тільки модно, але й дуже зручно. У таку помістяться всі необхідні протягом дня речі: від ноутбука до спортивної форми і косметички будь-яких розмірів. Втім, якщо така велика сумка вам не потрібна, в асортименті брендів можна знайти чимало мініатюрних альтернатив: це і класичний багет, і трендова хобо та улюблена форма всіх дизайнерів цього сезону — сумка-півмісяць. Одним словом, варіантів безліч. Головне, вибирайте сумку без зайвого декору: у поєднанні з леопардовим принтом він може виглядати несмачно.

@annelauremais

Як вписати леопардову сумку в образи

Повірте, зробити це набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд, найперший і найпростіший — доповнити акцентним аксесуаром базовий образ. Так ще в 90-х робила Кейт Мосс, а зараз цю модну формулу продовжують приміряти сотні фешн-інфлюєнсерів.

Доповнюйте леопардовою сумкою комбо з джинсів та білого бавовняного логсліву, класичний брючний костюм чи лаконічну чорну сукню. Так сумка гарантовано не буде «сперечатися» з іншими речами в образі, а весь він цілком виглядатиме дуже гармонійно. Трохи складніший рівень — поєднання леопарду з трендовими відтінками.

Щоб полегшити завдання, ви можете скористатися нашою модною шпаргалкою або спробувати повторити недавній образ Джуліанни Мур. Актриса майстерно поєднувала леопардову сумку з трендовими речами із кольорової шкіри.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Синій – головний колір цієї зими: які відтінки найпопулярніші

Ми вже багато говорили про найактуальніші кольори сезону осінь-зима 2024/2025, але сьогодні хочеться виділити одну багатогранну та благородну...

4 комбінації одягу і взуття, які зроблять візуально вищою і стрункішою

Напевно багато хто з вас регулярно задаються питанням, як без довгих тренувань і болісних дієт виглядати стрункішою. І...

Якої висоти чоботи будуть популярні цієї осені і зими

Вибір теплого та стильного взуття – обов'язковий етап підготовки гардеробу до зими. Дизайнери пропонують масу варіантів на будь-який...

Вічна класика: як стилізувати білу сорочку у новому сезоні

Небагато речей здатні зберегти свою актуальність крізь роки, але біла сорочка — виняток із усіх існуючих правил. Цей...