...
ГоловнаКраса4 "секрети" краси від 55-річної Сальми Хайєк

4 “секрети” краси від 55-річної Сальми Хайєк

Підпишіться на нас:

Гаряча Сальма Хайєк навіть у свої 55 є справжнім секс-символом: її запрошують на обкладинки журналів, знімають у голівудських фільмах, а за її особистими соціальними мережами стежать понад 20 млн людей. Як їй вдається виглядати сильно молодшим і надихати своєю красою шанувальників.

Сальма Хайєк не займається спортом

Акторка розповідає, що раніше для зйомок у деяких проектах їй доводилося вимотувати себе високоінтенсивними тренуваннями по п’ять-шість разів на тиждень. Але зараз актриса вважає за краще інтегрувати активність у повсякденне життя і не витрачати час на виділені тренування:

Деякі люди мають звичку займатися спортом вранці, а я її не виробила. Я не маю часу на спорт. Я працюю іноді по 20 годин на день.

Для того щоб підтримувати необхідний рівень активності, актриса робить вправи під час чищення зубів, піднімається сходами спиною вперед, а також разом із сім’єю іноді займається дайвінгом та йогою.

Головний секрет, за словами актриси, полягає в тому, що спеціальний тренер навчив її тримати м’язи в тонусі навіть у звичайному житті.

Актриса не сидить на дієтах

Акторка не раз говорила про те, що вона не дотримується жодних дієт, тому що їй не вистачає для цього дисципліни, проте вона уважно стежить за харчуванням. Якщо на терезах вона бачить прикордонні для себе значення, просто ненадовго відмовляється від вина та висококалорійної їжі.

Я щаслива, коли їм. Мені вже багато років, але я не колю ботокс. І знаєте чому? Тому що я нормально харчуюсь! Я їм жири, овочі, та все! Якщо ви багато тренуватиметеся і мало їсте, ваша шкіра швидко втратить тонус, почне старіти. І що тоді? Ви почуватиметеся нещасним.

З особливостей свого раціону Сальма завжди вирізняє соки. Вона намагається пити свіжовичавлений морквяний і яблучний сік якнайчастіше. А раніше сокові детокси супроводжували підготовку до важливих подій. Зазвичай це три розвантажувальні дні, які йдуть поспіль.

«Після триденного детоксу моя шкіра сяє. Я завжди трохи скидаю вагу, але це не є головною метою. Таке чищення — важлива частина моєї програми здоров’я та краси», — зізнається актриса.

Крім того, актриса намагається не вживати м’ясо щодня, харчуватися лише екологічно чистими фруктами та овочами, а також не нехтувати корисними жирами. А ще Сальма зізналася, що іноді вживає комах (коники, мурашині личинки та інші) у вигляді чіпсів. За її словами, це неймовірно корисний та смачний варіант перекушування, який замінює їй снеки та джанк-фуд.

До речі, секрети краси супермоделі Сінді Кроуфорд та актриси Сандри Баллок можна прочитати в інших наших матеріалах.

Хайєк використовує мало доглядових засобів

Сальма Хайєк вважає, що за ніч шкіра відновлюється і будь-який засіб, що очищає, порушує цей баланс, тому вона воліє очищати обличчя один раз на добу – ввечері, а ось вранці досить просто вмитися прохолодною водою.

Також Хайєк наносить крем для обличчя тонким шаром, особливо це стосується нічного засобу.

«Ваша шкіра має дихати, вона повинна відновлюватися сама, а не за допомогою косметичних продуктів. Ось у чому секрет молодості та краси», – зізнається акторка.

Сальма Хайєк любить кістковий бульйон

Акторка не раз говорила, що не використовує ботокс, а на питання про секрет ідеальної шкіри відповідає, що справа в кістковому бульйоні, який вона вживає щодня.

«Я додаю в чашку бульйону столову ложку яблучного сидру і п’ю цю суміш щодня. У ньому дуже багато колагену, білка та мінералів, він корисний для здоров’я та допомагає зберегти молодість. Завдяки цьому я можу не робити ботокс, якого дуже боюся. Правильні жири необхідні нашому організму – вони відновлюють структуру шкіри, волосся, нігтів», – розповідає Хайєк.

Я знаю, що люди вважають мене гарною. І, звичайно, я могла б більше робити для власної зовнішності – частіше займатися фітнесом, відмовлятися від шкідливої ​​їжі та обмежувати алкоголь. Але я не думаю, що краса для мене – це першорядне завдання. Не лише у зовнішності справа! Якщо ви боятиметеся старіти, ваша краса в’яне в рази швидше.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...