...
ГоловнаЛайфстайлСиній – головний колір цієї зими: які відтінки найпопулярніші

Синій – головний колір цієї зими: які відтінки найпопулярніші

Підпишіться на нас:

Ми вже багато говорили про найактуальніші кольори сезону осінь-зима 2024/2025, але сьогодні хочеться виділити одну багатогранну та благородну гаму, яка точно з нами не на один рік — синя палітра. Зізнатись, ми дуже любимо синій колір. І, дивлячись на останні колекції, стає зрозуміло, що дизайнери також у захваті від нього: всі його види стали константою на подіумах. І він може позмагатися в універсальності із чорним, сірим та білим. Це стало у нас своєрідною нав’язливою ідеєю: ми бачимо синій, і нам відразу хочеться мати в гардеробі будь-яку річ цього відтінку — штани, сумку, пальто і таке інше. Здається, він ідеально передає наш настрій зараз: несамовито розкішний та елегантний, справжнє втілення гармонії та спокою. Крім того, синя гама значно різноманітніша, ніж ви думаєте. Ми уважно вивчили модні покази і вибрали 6 відтінків синього кольору, які однозначно заслуговують на вашу увагу.

Класичний синій

Класичний синій — один із традиційних і позачасових кольорів. Він по-справжньому універсальний, легко поєднується з іншими відтінками, підходить для всіх і для будь-яких випадків. Цей колір вирізняється своєю вічністю, елегантністю та простотою. До того ж, спокійний тон дозволяє експериментувати з фактурами та їх поєднаннями.

Індіго

Індиго, глибокий, насичений колір, займає унікальне місце у спектрі. Нерідко має фіолетовий підтон, що відрізняє його від інших темно-синіх відтінків. Дуже багатогранний та складний, але неймовірно ефектний. Індіго відмінно поєднується як із яскравими, так і з пастельними відтінками.

Електрик

Electric Blue – один із головних відтінків минулого сезону. Яскравий, акцентний, насичений він чудово розбавить осінньо-зимову гаму. Похмура погода — гарна нагода «зарядити» свій гардероб одягом та аксесуарами у цій гамі. Також електрик відмінно поєднується з нейтральними відтінками, такими як чорний, коричневий та сірий, що дозволяє створювати контрастні та стильні комбо.

Блакитний

Блакитний – частина спектра синього. Ніжний, легкий та повітряний він, звичайно, давно став базою весняно-літнього гардеробу. Але і восени, і навіть взимку він також буде доречним. На відміну від насичених відтінків, ніжно-блакитний виглядає романтично, невибагливий у стилізації, але при цьому набагато цікавіший за звичний білий, світло-сірий і бежевий. Головний дует сезону – “блакитний + бургунді”.

Лазуровий

Лазуровий – один із відтінків блакитної гами. Це колір морської хвилі та безхмарного неба, і він точно задасть правильний настрій у холодний сезон. Лазуровий досить універсальний, і виграшно виглядатиме навіть у базових офісних аутфітах. Наприклад, у поєднанні із сірим костюмом. Відмінний приклад ми знайшли на показі Prada.

Васильковий

На основі теплої бази синьо-блакитних відтінків бренди створюють жіночні та романтичні образи, особливо актуальні для вечірніх виходів. І тут ідеальним варіантом стане волошковий. Щось середнє між блакитним та індиго, з домішкою сірого та фіолетового. А поєднується він із будь-якою гамою, але найкраще зі світлою палітрою.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати з якими «могут...

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само, як на картинках...

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу, які пропонують світові...

З чим носити легінси цієї осені: 10 ідей

Облягаючі штани та джинси завжди виступали головною темою для суперечок у фешн-індустрії. Хтось вважає, що вони псують пропорції...