...
ГоловнаЛайфстайл4 комбінації одягу і взуття, які зроблять візуально вищою і стрункішою

4 комбінації одягу і взуття, які зроблять візуально вищою і стрункішою

Підпишіться на нас:

Напевно багато хто з вас регулярно задаються питанням, як без довгих тренувань і болісних дієт виглядати стрункішою. І у нас для вас гарні новини: з цим вам допоможе одяг. І зовсім необов’язково носити корсети або одягати незручні шпильки. Є простий спосіб візуально подовжити силует. І він може обійтися вам абсолютно безкоштовно. Все-таки потрібно підібрати взуття та «низ» одного кольору. Причому комбінації можуть бути будь-якими. Нижче ми зібрали наочні приклади з магазинів для різних випадків.

Спідниця + чоботи

Якщо ви хочете створити жіночний образ, радимо зробити ставку на спідницю. На осінь чудово підійде шкіряна спідниця довжини міді. Вона може бути класичною прямою або трендового А-силуету. Остання допоможе приховати широкі стегна та візуально зменшити талію. Доповнити її можна зручними чоботами на kitten-heel: у таких ви точно не втомитеся. Що стосується кольору, то рекомендуємо зупинитися на трендових бордових речах: шкіра в цьому відтінку буде дуже ефектно виглядити і точно зробить з вас модницю. Як «верх» відмінно підійде романтична блуза – вона зробить аутфіт ще витонченішим. Залишиться лише завершити його прикрасами. Наприклад, великими сережками та масивними браслетами. Тепер можна сміливо вирушати на побачення, світський захід чи ресторан.

Трикотажне плаття + ботфорти

Ще один варіант елегантної цибулі – трикотажне плаття + ботфорти в тон. Безпрограшний вибір – моделі чорного кольору: вони будуть чудово придавати стрункості вашому силуету. Сукня може бути будь-якою. Але ми пропонуємо зупинитися на опції, що облягає, з довгим рукавом і стриманим V-подібним вирізом. Таке підійде і для офісу, і вечірнього заходу. Що стосується ботфортів, то ідеальний компроміс між елегантністю та комфортом – пара на широкому стійкому підборі. Така візуально подовжить ноги і буде зручна у носінні. Завершити аутфіт можна місткою сумкою трендового коричневого кольору та прикрасами: підвіскою та сережками. Якщо захочете доповнити образ верхнім одягом, беріть модне пальто з акцентними плечима. Вони можуть бути як гострими, так і круглими, — обидва варіанти виведуть ваш образ на новий стилістичний рівень.

Штани + ботильйони

Суворішим аутфіт вийде, якщо зупинитися на класичних чорних штанах. А щоб вони ще більше витягнули силует, радимо вибирати моделі фасону wide leg із високою посадкою. Такі ще на піку популярності. Додатково підкреслити лінію талії допоможе акцентний ремінь із великою металевою пряжкою. Радимо вибирати його контрастного кольору: тоді пояс буде помітний здалеку. До штанів можна підібрати чорні ботильйони з гострим мисом – вони створять ефект “нескінченних” ніг. А щоб не жертвувати своїм комфортом, рекомендуємо вибирати взуття на мікро-шпильці kitten-heel. У такій ви точно не стомитеся. Ну а доповнити комбо можна актуальним зараз светром із коміром поло. Ідеальний вибір для прохолодних осінніх буднів.

Джинси + черевики на шнурівці

Любителям розслаблених аутфітів пропонуємо невибагливе комбо зі светра та джинсів. Серед останніх зараз особливо актуальні налаштування коричневого кольору, тому можете зупинитися і на них. До такого «низу» легко підібрати і взуття в тон. Наприклад, кожного дня чудово підійдуть «грубі» черевики на шнурівці. Особливо стильно виглядатимуть опції з «потертим» ефектом. Фінальний штрих – модні аксесуари. Перше, що спадає на думку – актуальна сумка-карго і акцентна підвіска на шнурку. Саме для образу в стилі «кежуал».

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само, як на картинках...

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу, які пропонують світові...

З чим носити легінси цієї осені: 10 ідей

Облягаючі штани та джинси завжди виступали головною темою для суперечок у фешн-індустрії. Хтось вважає, що вони псують пропорції...

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на землю» і вдягнути...