Лайфстайл

Як найкраще носити міні в холодну погоду: обирайте в’язані варіанти

Зазвичай в осінньо-зимовий сезон сукні не стоять на першому місці у списку речей, які ми вибираємо при складанні образів, особливо це стосується довжини міні. Ці налаштування здаються непрактичними, але зараз все змінилося. Теплі моделі від провідних світових та вітчизняних дизайнерів змусили нас переглянути своє ставлення до цього фасону. Зокрема, сукні з довгими рукавами, а іноді і з високим горлом — це елементи, які роблять його досить комфортним для вулиці. А також його легко адаптувати під різні ситуації, змінюючи лише взуття та аксесуари. А щоб полегшити завдання, ми зробили добірку з 7 моделей, які ви зможете стилізувати сотнями різних способів.

Isabel Marant осінь-зима 2024/2025

Незалежно від трендів та погоди за вікном, сукня продовжує залишатися ключовим елементом базового гардеробу, без якого важко обійтися. Чому? Тут все досить логічно – вам варто лише надіти її і образ буде готовим. Головне — правильно вибрати фасон, і тоді вона «прослужить» вам не один рік, перетворюючись на різні стилізації залежно від випадку і вашого настрою.

Сукня-светр у довжині міні – це стильне та універсальне рішення, яке поєднує в собі і затишок, і жіночність. Осінньо-зимові колекції 2024/2025 рясніли різними варіантами.

Так, Isabel Marant створили асиметричну сукню з високим горлом, а Altuzarra ми побачили опцію з акцентним блакитним коміром та манжетами. Найуніверсальніше рішення представили Fendi – бежеве трикотажне з довгими рукавами. Моделі варіюються від фасонів, що облягають, що підкреслюють фігуру, до вільних силуетів оверсайз, що створюють невимушений образ. Вирізи можуть бути різноманітними: високий комір-гольф надасть вигляду строгість, а глибокий V-подібний або виріз-човник додадуть нотку витонченості. Одним словом-опцій багато.

Fendi осінь-зима 2024/2025
Acne Studios осінь-зима 2024/2025
Anteprima осінь-зима 2024/2025

 

Якщо ви віддаєте перевагу облягаючому варіанту, зверніть увагу на моделі із щільної в’язки – вони подарують почуття впевненості та забезпечать комфорт. Однотонні вироби з вовни чи кашеміру збережуть витончений стиль, навіть якщо доповнити їх лоферами чи туфлями у «чоловічому» стилі. І, звичайно, міні завжди найкраще поєднується з високими чоботами — чи то класичні моделі на стійких підборах, чи варіанти на плоскому ходу. Вибирайте нейтральні кольори, які гармоніюють з вашим верхнім одягом – найбільш елегантні образи з трикотажними сукнями виходять саме однотонними. Найстильніші моделі цього сезону ви знайдете у нашій добірці.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Цей принт замінить леопардовий восени та взимку 2024/2025

Анімалістичні принти давно захопили модний світ. Якщо минулого сезону всі буквально божеволіли по леопардовому орнаменту,…

1 день тому

З яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

Шуби — наймодніший верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25. Ними дизайнери пропонують замінити пуховики, дублянки, утеплені…

2 дні тому

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати…

2 дні тому

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само,…

2 дні тому

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу,…

3 дні тому

З чим носити легінси цієї осені: 10 ідей

Облягаючі штани та джинси завжди виступали головною темою для суперечок у фешн-індустрії. Хтось вважає, що…

3 дні тому