...
ГоловнаЛайфстайлЯк найкраще носити міні в холодну погоду: обирайте в'язані варіанти

Як найкраще носити міні в холодну погоду: обирайте в’язані варіанти

Підпишіться на нас:

Зазвичай в осінньо-зимовий сезон сукні не стоять на першому місці у списку речей, які ми вибираємо при складанні образів, особливо це стосується довжини міні. Ці налаштування здаються непрактичними, але зараз все змінилося. Теплі моделі від провідних світових та вітчизняних дизайнерів змусили нас переглянути своє ставлення до цього фасону. Зокрема, сукні з довгими рукавами, а іноді і з високим горлом — це елементи, які роблять його досить комфортним для вулиці. А також його легко адаптувати під різні ситуації, змінюючи лише взуття та аксесуари. А щоб полегшити завдання, ми зробили добірку з 7 моделей, які ви зможете стилізувати сотнями різних способів.

Isabel Marant осінь-зима 2024/2025
Isabel Marant осінь-зима 2024/2025

Незалежно від трендів та погоди за вікном, сукня продовжує залишатися ключовим елементом базового гардеробу, без якого важко обійтися. Чому? Тут все досить логічно – вам варто лише надіти її і образ буде готовим. Головне — правильно вибрати фасон, і тоді вона «прослужить» вам не один рік, перетворюючись на різні стилізації залежно від випадку і вашого настрою.

Сукня-светр у довжині міні – це стильне та універсальне рішення, яке поєднує в собі і затишок, і жіночність. Осінньо-зимові колекції 2024/2025 рясніли різними варіантами.

Так, Isabel Marant створили асиметричну сукню з високим горлом, а Altuzarra ми побачили опцію з акцентним блакитним коміром та манжетами. Найуніверсальніше рішення представили Fendi – бежеве трикотажне з довгими рукавами. Моделі варіюються від фасонів, що облягають, що підкреслюють фігуру, до вільних силуетів оверсайз, що створюють невимушений образ. Вирізи можуть бути різноманітними: високий комір-гольф надасть вигляду строгість, а глибокий V-подібний або виріз-човник додадуть нотку витонченості. Одним словом-опцій багато.

Fendi осінь-зима 2024/2025
Fendi осінь-зима 2024/2025

 

Якщо ви віддаєте перевагу облягаючому варіанту, зверніть увагу на моделі із щільної в’язки – вони подарують почуття впевненості та забезпечать комфорт. Однотонні вироби з вовни чи кашеміру збережуть витончений стиль, навіть якщо доповнити їх лоферами чи туфлями у «чоловічому» стилі. І, звичайно, міні завжди найкраще поєднується з високими чоботами — чи то класичні моделі на стійких підборах, чи варіанти на плоскому ходу. Вибирайте нейтральні кольори, які гармоніюють з вашим верхнім одягом – найбільш елегантні образи з трикотажними сукнями виходять саме однотонними. Найстильніші моделі цього сезону ви знайдете у нашій добірці.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на землю» і вдягнути...

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний образ був стильним,...

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні Безумовно, головний модний камбек осені...

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже комфортно, а по-друге,...