Лайфстайл

Вічна класика: як стилізувати білу сорочку у новому сезоні

Небагато речей здатні зберегти свою актуальність крізь роки, але біла сорочка — виняток із усіх існуючих правил. Цей універсальний та лаконічний предмет одягу, немов чисте полотно, відкриває безмежні можливості для створення різноманітних образів. І в холодний сезон вона також не втрачає своєї популярності, і її варто включити до гардеробу як для ділових, так і вечірніх ансамблів. На подіумі дизайнери продемонстрували, як цей елемент органічно поєднується з денімом, спідницями та брюками. Саме час дістати забутий предмет із далекого кута шафи або вкластися в нову якісну модель, щоб розкрити її справжній потенціал. Запевняємо, вона стане гармонійним доповненням будь-якого аутфіту, який ви тільки замислитеся. Все ще вагаєтесь? Ми підібрали кілька прикладів, які доведуть, як легко повторити ці комбо.

Fendi осінь-зима 2024/2025

Почнемо з самого базового та позачасового дуету – «біла сорочка + штани». Якщо ви прямо зараз думаєте, в чому ж ходити на роботу чи офіційні зустрічі, то придивіться до цього поєднання. Також штани можна замінити на класичну спідницю (в довжині міді чи максі) – це класна альтернатива. І, звичайно, найлогічне — інтегрувати їх у луки з костюмом, як брючним, так і зі спідницею. Такі образи можна побачити на шоу у Miu Miu, Mame Kurogouchi, Ralph Lauren, COS та багатьох інших.

Щоб ви виглядали не так банально, додайте ультрамодні аксесуари: наприклад, шкіряні рукавички, горжетку або краватку. Як використовувати білу сорочку у повсякденному вбранні? Для початку спробуйте носити її в комбінації з теплим кардиганом, жилеткою або об’ємним светром, дозволяючи коміру і манжетам злегка виглядати назовні. А як «низ» ідеально підійдуть джинси або шкіряні опції. Що стосується взуття, то придивіться до будь-яких варіантів: від туфель у «чоловічому» стилі до високих трендових чобіт.

Miu Miu осінь-зима 2024/2025
Ralph Lauren осінь-зима 2024/2025
Mame Kurogouchi осінь-зима 2024/2025

Чи можна її вдягнути на урочистий захід? Звісно! Комбінуйте цей предмет із ефектними спідницями, наприклад, із шовку чи сатину, для отримання розкішного силуету. Варіант у довжині міді з розрізом надасть динамічності та елегантності. Якщо хочете підкреслити талію, зав’яжіть її вузлом або заправте та додайте широкий пояс – це створить витончений силует. Для завершення підберіть ботильйони чи ботфорти. Прикраси, клатч чи маленька сумка стануть найкращим фінальним акордом. А більше ідей для наснаги шукайте в галереї нижче.

Mossi осінь-зима 2024/2025
Elie Saab осінь-зима 2024/2025
Christian Dior осінь-зима 2024/2025
COS осінь-зима 2024/2025
Bevza осінь-зима 2024/2025
Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як найкраще носити міні в холодну погоду: обирайте в’язані варіанти

Зазвичай в осінньо-зимовий сезон сукні не стоять на першому місці у списку речей, які ми…

1 день тому

Цей принт замінить леопардовий восени та взимку 2024/2025

Анімалістичні принти давно захопили модний світ. Якщо минулого сезону всі буквально божеволіли по леопардовому орнаменту,…

2 дні тому

З яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

Шуби — наймодніший верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25. Ними дизайнери пропонують замінити пуховики, дублянки, утеплені…

3 дні тому

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати…

3 дні тому

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само,…

3 дні тому

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу,…

4 дні тому