Лайфстайл

Цей принт замінить леопардовий восени та взимку 2024/2025

Анімалістичні принти давно захопили модний світ. Якщо минулого сезону всі буквально божеволіли по леопардовому орнаменту, то восени-2024 йому на зміну прийшов новий фаворит — коров’ячий. Хоча, на перший погляд, може здатися, що його складно вписати в повсякденні образи, поспішаємо вас порадувати — це зовсім не так. Коров’ячий принт може стати головним акцентом вашого аутфіту. Розповідаємо, як виглядає найтрендовіший орнамент сезону.

Цієї осені в тренді великий коров’ячий принт, що складається з хаотично розкиданих плям. І якщо раніше бал правили дрібні візерунки, то цього сезону анімалістичний орнамент став великим та виразним. Актуальна колірна палітра принта включає поєднання глибоких відтінків — шоколадні плями з частковим додаванням чорного можуть розповзатися на білому або молочному тлі, ніяких яскравих або контрастних кольорів! Головне стежити за тим, щоб в орнаменті переважали тони какао – чорний не повинен перевантажувати візерунок.

Віддавайте перевагу замшевим та вовняним виробам з анімалістичним принтом. Однак варто відзначити, що ворс матеріалу має бути гладким – ніяких пухнастих і «волохатих» речей. Такі тканини «оживляють» орнамент, до того ж роблять виріб приємним навпомацки. Шкіра ж, навпаки, не найкращий вибір для коров’ячого принта — вона може зробити образ надто агресивним та перевантаженим.

З чим носити наймодніший принт сезону

Коровий принт став ідеальним рішенням для модного верхнього одягу: пальто із замші або вовни в тренді восени-2024. Але якщо ви ще не наважилися інтегрувати у свої образи верхній одяг з подібним візерунком, віддавайте перевагу «коров’ячим» аксесуарам та взуттю. Невеликі елементи гардеробу можуть стати акцентом на вашому аутфіті, не перевантажуючи його візуально. Не забувайте і про шарфи — цього сезону масивні вироби з вовни особливо акутальні, то чому б не поєднати два основні осінні тренди в одній речі. Головне – не боятися експериментів!

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

З яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

Шуби — наймодніший верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25. Ними дизайнери пропонують замінити пуховики, дублянки, утеплені…

24 години тому

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати…

1 день тому

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само,…

1 день тому

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу,…

2 дні тому

З чим носити легінси цієї осені: 10 ідей

Облягаючі штани та джинси завжди виступали головною темою для суперечок у фешн-індустрії. Хтось вважає, що…

2 дні тому

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на…

2 дні тому