...
ГоловнаЛайфстайл3 "хитрощі", які допоможуть герані цвісти довго та "пишно"

3 “хитрощі”, які допоможуть герані цвісти довго та “пишно”

Підпишіться на нас:

Герань улюблена квітка багатьох квітникарів, адже навіть за відсутності регулярного догляду рослина все одно виглядає презентабельно і вражає своєю красою та пишним цвітінням. Але якщо ще й знати деякі секрети з догляду та вирощування, то ця квітка буде, взагалі, предметом заздрощів для гостей вашого дому.

Правильний вибір місця

Деякі на період літа відправляють герань до саду, щоб рослина прикрашала ділянку. Однак у такому випадку варто знайти ідеальне місце.

Для рослини важливе сонце, оскільки за його відсутності насичуватися буде лише зелена частина. Однак і велика кількість світла не найкраще впливає на рослину. Тому намагайтеся розташувати герань так, щоб вона не відчувала дефіциту освітлення, але і від сонячних опіків була захищена.

Секретне підживлення

Якщо ви хочете, щоб пишних квітів на герані було багато, то варто раз на 14 днів підгодовувати її. Для цього потрібно взяти 100 г дріжджів, розмішати в мисці з невеликою кількістю рідини і додати 100 грам цукру, добре розмішати і влити отриманий склад до трьох літрів відстояної води. Далі цю суміш треба залишити в теплому місці для бродіння.

Коли бродіння завершиться, підживлення готове. На 250 мл добрива потрібно відро води.

Правильний полив

Герань ніколи не поливають холодною водою, оскільки це може спровокувати появу хвороб, тому рідина повинна бути теплою і відстояною. В ідеалі, якщо це буде не водопровідна вода, а дощова чи з скважини.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...