Кім Кардаш’ян з’явилася в образі сучасної фатальної жінки

0
Кім Кардаш'ян
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кім Кардаш’ян вже буквально «зрослася» з образом фатальної жінки в сучасному прочитанні — останнім часом вона проміняла ультракороткі міні, шкіряні легінси та ризикові вирізи на темні максі-сукні, що спокусливо облягають фігуру, але не закривають нічого зайвого.

Подробиці

Багато в чому це сталося з подачі креативного директора Balenciaga Демни Гвасалії, речі якого вона все частіше носить останнім часом. Не змінила свого нового амплуа зірка і на весіллі свого близького друга, публіциста Саймона Хака.

Кім Кардаш'ян

На церемонію Кім прийшла в усипаному делікатно-мерехтливими паєтками чорній вечірній сукні-бюсті з відкритими плечима і високим розрізом від самого стегна.

Кім Кардаш'ян

Вбрання вона доповнила однією з найефектніших пар взуття, створених за останні роки — чорними ботфортами-панчохами Balenciaga з нейлону. Єдина частина тіла, яку Кім залишила відкритою, — це лінія плечей. Також вона доповнила лук сережками з діамантами та футуристичними сонцезахисними окулярами у вузькій оправі.

попередня стаття5 простих вправ, які можна робити прямо в ліжку
наступна статтяЯк пережити розрив і чому важко залишити невротичні відносини
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я