...
ГоловнаКулінаріяЯка помилка може зіпсувати смак котлет і зробить їх менш "соковитими"

Яка помилка може зіпсувати смак котлет і зробить їх менш “соковитими”

Підпишіться на нас:

Якщо ви любите ароматні, рум’яні та смачні котлетки, спробуйте застосувати в процесі їх приготування ці правила – така м’ясна страва стане ще соковитішою та апетитнішою.

Подробиці

У процесі приготування котлет відмовтеся від використання молока: хліб краще замочувати в холодній кип’яченій воді. При смаженні білок молока і м’яса починає взаємодіяти, що позбавляє страву соковитості. З цієї причини в котлети не варто додавати яйця.

Їх можна включати до списку інгредієнтів тільки в тому випадку, якщо йдеться про рибні котлети або котлетний фарш з овочів та круп.

Щоб м’ясна страва буквально спливала соком, професіонали додають у середину кожної котлетки шматочок вершкового масла та шматочок льоду.

Викладавати заготовки з фаршу слід лише тоді, коли сковорода стане дуже гарячою. При цьому її поверхня має покривати товстий шар олії – це потрібно, щоб на котлетах з’явилася піджарена скоринка.

Як тільки котлетки покриються рум’янцем з кожного боку, поспішіть зменшити вогонь і продовжуйте смаження на маленькому вогні ще близько 10-15 хвилин.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...