“Секрет”, який дозволить легко і швидко перекрутити фарш

0
Як легко і швидко перекрутити фарш
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Звичайно ж, приготовлений своїми руками фарш у жодне порівняння не йде з тим, що зазвичай продається в супермаркеті. Майбутня маса для котлет і голубців, яка була зроблена на власній кухні, набагато смачніша і, що найголовніше, корисніша за магазинну суміш, начинену консервантами та підсилювачами смаку.

Подробиці

Проте багато господинь перед приготуванням тефтелей, биточків і фрикадельок воліють вирушати в м’ясний відділ, де й купують малопривабливий продукт.

І їх не можна звинувачувати в цьому, адже приготування домашнього фаршу – досить складний процес. Основна проблема полягає в тому, що перекрутити свіже м’ясо і сало через м’ясорубку дуже складно.

Інгредієнти для соковитого та смачного фаршу забиваються в отворах м’ясорубки, і їх доводиться буквально видавлювати звідти, докладаючи чималих фізичних зусиль.

Щоб цього уникнути, тендітні, але кмітливі жінки попередньо ненадовго відправляють м’ясо нарізане на шматки в морозильну камеру.

Злегка підмерзлий шматок свинини перекручується через м’ясорубку дуже легко.

попередня статтяЯк отримати врожай кабачків на місяць раніше
наступна статтяЯк вичавити сік з лимона “до останньої краплі”, навіть якщо він підсох
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я