Які “секрети” дозволять випічці довго залишатися свіжою та м’якою

0
Які секрети дозволять випічці довго залишатися свіжою та м'якою: 4 головні хитрощі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не кожна господиня може похвалитися тим, що її випічка здатна зберігатися кілька днів без втрати якості.

Часом уже наступного дня пироги та булочки здаються далеко не такими м’якими, як того хотілося б. Однак, деякі хитрощі допоможуть виправити цю проблему.

Борошно, крохмаль та маргарин

Борошно прийнято брати максимально якісне: продукт має бути найвищого гатунку від перевіреного виробника. У такому разі шанси на те, що випічка довго залишиться м’якою, суттєво підвищуються.

Також потрібно в процесі готування використовувати крохмаль: лише одна ложка продукту здатна позбавити борошняні вироби від черствості.

Секретний інгредієнт

Мало хто знає про те, що в тісто варто додати невелику кількість меду. Усього однієї ложки буде достатньо для того, щоб позитивно вплинути на випічку.

У такому випадку варто трохи зменшити кількість цукру, щоб вироби не вийшли занадто нудними.

Житнє борошно

Невелика кількість житнього борошна також не дає булочкам стати твердими дуже швидко. Схожий ефект дає манка при введенні крупи в тісто для оладок.

Мінералка

Це стосується випічки, яка готується на молоці, приблизно п’яту частину рідини слід замінити звичайною питною газованою водою. Завдяки цьому компоненту вироби також вийдуть неймовірно пишними.

попередня статтяЯк позбутися бризок олії під час смаження риби
наступна статтяЯк підгортати помідори для збільшення врожаю
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я