Як досвідчені господині використовують картопляне лушпиння

0
Як досвідчені господині використовують картопляне лушпиння
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Картопля є одним із найбільш затребуваних продуктів на кухні, тому немає нічого дивного в тому, що господині розробили кілька методів використання лушпиння. Як виявилося, ці харчові відходи можуть бути дуже корисними.

Для кухонних меблів

Ні для кого не секрет, що основною проблемою на кухні є жир, який розлітається у процесі приготування. Існує чимало способів його усунення, проте найпростішим і найдоступнішим є використання лушпиння.

Ним потрібно просто обробити поверхню, а потім протерти чистою губкою. Жири розчинятимуться у вас на очах.

Для жирних плям

Якщо ви щойно посадили жирну пляму на одяг, то знову має сенс скористатися картопляною шкіркою. Її потрібно прикласти до плями, почекати 15 хвилин.

Після відправляйте річ у прання.

Почистити вазу зсередини

Якщо у предмета декору вузьке шийка, то для багатьох господарок завдання стає просто нездійсненним. Проте варто знати один секрет, який допоможе впоратися із проблемою.

У мисці потрібно змішати подрібнену яєчну шкаралупу, гарячу воду та порізану картопляну шкірку. Отриманий засіб вливаємо у вазу і починаємо її трусити.

Предмет декору швидко стане ідеально чистим.

попередня статтяЩо зробити, щоб розсіл маринованих огірків не помутнів в банці
наступна статтяЯк вибрати капусту для голубців
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я