Що додати до картоплі, щоб вона не розварювалася

0
Що додати до картоплі, щоб вона не розварювалася
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відварена картопля – ситний та улюблений багатьма гарнір, який відмінно поєднується з будь-якими іншими стравами, приготованими з курки, м’яса чи риби. Проте всі сорти цього овоча по-різному поводяться, опинившись у каструлі, і на виході ви можете отримати щось, що віддалено нагадує пюре, ніж круглі та міцні картоплини.

Подробиці

Варена картопля, що розвалилася, – хоч і як і раніше смачна, але вельми неапетитна страва.

А в тих випадках, коли потрібні виключно міцні картопляні бульби, наприклад, як інгредієнт для салату, таке “відкриття” під кришкою каструлі здатне зіпсувати всю страву.

Щоб при варінні цього овоча не виникло конфузу, досвідчені господині призвичаїлися використовувати лимон.

Досить додати скибочку цього кислого фрукта в процесі варіння, і картопля не розвалюватиметься навіть у тому випадку, якщо ви забули зняти її вчасно з плити.

При цьому не варто побоюватися, що гарнір придбає лимонний присмак – картопля на смак буде такою самою, як і без додавання лимона.

До речі, цей фрукт можна замінити невеликою кількістю оцту або зовсім опустити в каструлю з киплячою водою пару скибочок солоного огірка.

попередня стаття5 способів врятувати яблуню, якщо жовтіє листя
наступна статтяМолочко, крем чи масло: який засіб краще вибрати для догляду за тілом — радить експерт
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я