...
ГоловнаКрасаЧому саме елегантні піджаки-пальто мастхев демісезону

Чому саме елегантні піджаки-пальто мастхев демісезону

Підпишіться на нас:

Якщо ти добре “просьорчиш” інтернет, то помітиш, що піджаки-пальто в трендах вже не перший сезон. І не перший рік.

Навіть не побоїмося гучного узагальнення та скажемо: на подіумах постійно можна побачити пальто-піджаки. На весну чи осінь, дизайнери регулярно пропонують нові варіації цього зручного верхнього одягу.

Фешн-світ просто збожеволів на жакетах. Якщо бути точніше, на піджаках – чоловічих, вільних, із чіткою лінією плечей. Лише нещодавно трендових обертів  почали набирати витончені «діорівські» жакети, і вони дійсно справжні справжні конкуренти оверсайз-моделям.

Але, як би не були популярні нині жіночні силуети і приталені фасони, восени на светр облягаючий жакет ніяк не одягнеш – навіть при великому бажанні. А ось вільне пряме пальто-піджак виручить приблизно завжди: і коли ти носиш товстий в’язаний джемпер, і коли вигулюєш жіночну елеганту сукню.

До речі, придивись до модних блогерів: вони дуже часто міксують пальто-піджаки саме з жіночним одягом. Міні-спідниці, туфлі або ботильйони з гострим мисом, благородні сумки-тоути. Контраст між суперсолідним верхнім одягом та фемінними деталями зіграє аутфіту тільки на користь.

Але це не означає, що пальто-піджак у всіх випадках виглядає строго. Найпростіший трюк – ремінь-шнурок або пояс поверх верхнього одягу – зробить силует більш витонченим. І тоді компанія широкіх штанів і черевиків або кросівок пальто-піджаку точно не завадить.

Так що так, у таких моделей піджаку майже немає вад, у стилізації вона досить проста – за те ми пальто-піджаки і любимо. І носимо щороку.

Тому якщо у тебе ще немає такої речі в гардеробі, пропонуємо обовязково придбати, адже ця річ точно виграшно впишеться до твоїх луків, до того ж це ще й вигідне вкладення коштів.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Головне питання, яке потрібно задати нейл-майстру для якісного манікюру

Найчастіше при плануванні запису в манікюрний салон ми вибираємо локацію і майстра, переглянувши роботи в Instagram та прайс....

Як позбутися лупи, раз і назавжди

За статистикою з хронічним себорейним дерматитом стикається більше 50% людей по всьому світу. На жаль, одного шампуню для...

Чому у туркень такі густі темні брови: місцеві красуні використовують один ефективний засіб

У східній поезії безліч сюжетів присвячених красі жіночого погляду, і в традиціях турецьких красунь приділяти велику увагу майстерному...

Як зрозуміти, що ти використовуєш маску для обличчя неправильно: 5 грубих помилок

Маски для обличчя роблять домашній догляд для обличчя більш інтенсивним і допомагають швидко реанімувати шкіру після важкого дня...