Краса

Топ-4 моделі верхнього демісезонного одягу на жовтень: коли пуховик носити ще зарано

На календарі жовтень, а це означає, що погода може бути мінливою, зранку вже холодно, а вдень ще пригріває ніжне сонечко.  Тому в одному жакеті ходити вже холодно, а в пуховику – надто жарко. Але цю проблему можна вирішити, одягнувши верхній одяг, розрахований спеціально на перехідний період. А який саме вибрати зараз розповімо!

В останні тижні ранкові збори начебто стали займати більше часу, не помітила? Адже зовсім незрозуміло, яку куртку одягнути і чи одягати взагалі. Тому ми заздалегідь склали список верхнього одягу, ідеального для демісезонної погоди.

Показуємо які шикарні моделі відмінно впишуться в твій демісезонний гардероб!

Шкіряний бомбер

Один із найуніверсальніших варіантів верхнього одягу для осені – однозначно бомбер. Адже він легко підлаштовується під різні образи: починаючи від спортивних, закінчуючи офісними.

Тим більше, що бомбери сьогодні є на будь-який смак і колір: і шкіряні відтінки бургунді, і молочні з овчини, і чорні текстильні, і далі за списком.

Коричневий плащ

Цього сезону модниці, яким вже набридли класичні  бежеві тренчі, наввипередки вигулюють плащі коричневого кольору. Будемо відверті, нам ця ідея дуже також до вподоби, адже, справді, від одинакових бежевих луків ми всі трохи втомилися.

До речі, стилізувати з іншими речами з гардеробу «шоколадний» тренч так само просто, як і його бежевий товариш.

Шкіряна куртка

Тренди змінюються щороку, а ось класична шкіряна куртка в них так само залишається. Тільки з невеликими змінами: цього року у моді оверсайз-косухи з акуратним коміром і без зайвих металевих деталей – шипів, заклепок, страз та іншого декору.

Особливою популярністю в популярних блогерів користуються бордові та коричневі шкіряні куртки. Що не дивно – це ідеальні кольори на осінь!

Напівпальто

Для тих, хто не любить носити важкий верхній одяг, ідеальним варіантом стане легке напівпальто або напівплащ. Це відмінний компроміс: напівпальто і зігріє, але не перевантажить образ, особливо якщо обрати мінімалістичну модель у класичному чорному або молочному кольорі.

Перевага вкороченого верхнього одягу ще й у тому, що він гармонійно поєднується зі штанами з завищеною талією, підкреслюючи стегна. Звичайний пуховик такого ефекту не дасть!

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як подолати стан “плато” у втраті ваги: ​​7 дієвих порад

Ефект плато – поширене явище. Часто ми сприймаємо його як поразку: складно прийняти цифри, які…

1 годину тому

Хочеш прибрати подвійне підборіддя і зберегти чіткий овал: спробуй цю диво-вправу для спини

Чіткість овалу обличчя залежить від багатьох факторів — і особливо від стану грудного відділу хребта.…

1 день тому

Що компетентний майстер педикюру може дізнатися, просто поглянувши на стопи

Що кваліфікований майстер педикюру може дізнатися про клієнтку, просто дивлячись на її стопи: більше, ніж…

1 день тому

Що буде, якщо їсти йогурт щодня: кардинальні зміни за 2 тижні

Якщо в тебе немає лактозної непереносимості, ти сміливо можеш їсти йогурт хоч щодня, якщо він…

2 дні тому

5 причин, через які краще приймати душ, а не ванну

Майже всі ми любимо поніжитися у зігріваючий ванні, проте, на думку лікарів, душ -  набагато…

2 дні тому

Більше білка: що потрібно змінювати в харчуванні з віком

З віком раціон має змінюватись. Навіть не заради схуднення, а заради того, щоб людина якомога…

5 днів тому