...
ГоловнаКрасаТоп-4 моделі верхнього демісезонного одягу на жовтень: коли пуховик носити ще зарано

Топ-4 моделі верхнього демісезонного одягу на жовтень: коли пуховик носити ще зарано

Підпишіться на нас:

На календарі жовтень, а це означає, що погода може бути мінливою, зранку вже холодно, а вдень ще пригріває ніжне сонечко.  Тому в одному жакеті ходити вже холодно, а в пуховику – надто жарко. Але цю проблему можна вирішити, одягнувши верхній одяг, розрахований спеціально на перехідний період. А який саме вибрати зараз розповімо!

В останні тижні ранкові збори начебто стали займати більше часу, не помітила? Адже зовсім незрозуміло, яку куртку одягнути і чи одягати взагалі. Тому ми заздалегідь склали список верхнього одягу, ідеального для демісезонної погоди.

Показуємо які шикарні моделі відмінно впишуться в твій демісезонний гардероб!

Шкіряний бомбер

Один із найуніверсальніших варіантів верхнього одягу для осені – однозначно бомбер. Адже він легко підлаштовується під різні образи: починаючи від спортивних, закінчуючи офісними.

Тим більше, що бомбери сьогодні є на будь-який смак і колір: і шкіряні відтінки бургунді, і молочні з овчини, і чорні текстильні, і далі за списком.

Коричневий плащ

Цього сезону модниці, яким вже набридли класичні  бежеві тренчі, наввипередки вигулюють плащі коричневого кольору. Будемо відверті, нам ця ідея дуже також до вподоби, адже, справді, від одинакових бежевих луків ми всі трохи втомилися.

До речі, стилізувати з іншими речами з гардеробу «шоколадний» тренч так само просто, як і його бежевий товариш.

Шкіряна куртка

Тренди змінюються щороку, а ось класична шкіряна куртка в них так само залишається. Тільки з невеликими змінами: цього року у моді оверсайз-косухи з акуратним коміром і без зайвих металевих деталей – шипів, заклепок, страз та іншого декору.

Особливою популярністю в популярних блогерів користуються бордові та коричневі шкіряні куртки. Що не дивно – це ідеальні кольори на осінь!

Напівпальто

Для тих, хто не любить носити важкий верхній одяг, ідеальним варіантом стане легке напівпальто або напівплащ. Це відмінний компроміс: напівпальто і зігріє, але не перевантажить образ, особливо якщо обрати мінімалістичну модель у класичному чорному або молочному кольорі.

Перевага вкороченого верхнього одягу ще й у тому, що він гармонійно поєднується зі штанами з завищеною талією, підкреслюючи стегна. Звичайний пуховик такого ефекту не дасть!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як позбутися лупи, раз і назавжди

За статистикою з хронічним себорейним дерматитом стикається більше 50% людей по всьому світу. На жаль, одного шампуню для...

Чому у туркень такі густі темні брови: місцеві красуні використовують один ефективний засіб

У східній поезії безліч сюжетів присвячених красі жіночого погляду, і в традиціях турецьких красунь приділяти велику увагу майстерному...

Як зрозуміти, що ти використовуєш маску для обличчя неправильно: 5 грубих помилок

Маски для обличчя роблять домашній догляд для обличчя більш інтенсивним і допомагають швидко реанімувати шкіру після важкого дня...

Румяний омбре-манікюр: тренд, який буде хітом восени та взимку

Такий варіант дизайну нігтів, напевно, порадує любительок мінімалізму. А ще він чудово виглядає і на руках, і на...