Що додати до картоплі, щоб приготувати “ідеальні” пиріжки

0
Що додати до картопляної начинки, щоб приготувати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато кулінарів-любителів упевнені, що при приготуванні ідеальних пиріжків потрібно зробити акцент на тісто. Насправді першочергову увагу необхідно звернути на начинку. Відомо, що одним з найпопулярніших її варіантів є картопля. Проте досвідчені кулінари не використовують цей овоч у чистому вигляді. Вони додають до картопляної маси додаткові компоненти.

У результаті страва перетворюється: вона виходить набагато смачнішою та ситною. Але що саме потрібно покласти в картоплю.

Секретний інгредієнт

Багато гурманів додають у картопляну начинку зелень. Наприклад, кріп чи петрушку. В цьому випадку внутрішня частина страви дійсно стане смачнішою.

Деякі кулінари застосовують як інгредієнт обсмажену подрібнену цибулю. Пиріжки стануть апетитнішими і в цьому випадку.

Однак секрет зовсім не в зелені і не в компоненті цибулі. Обмежуватись цими інгредієнтами не варто. У начинку є сенс додати й солоні огірки. На всю картопляну масу достатньо пари огірків, перетворених на кубики.

При дотриманні цієї рекомендації смак готової страви приємно здивує навіть найкапризнішого гурмана. Пиріжки набудуть відмінних смакових якостей і неймовірної соковитості.

При цьому важливо пам’ятати, що при використанні солоних огірків начинка практично не потребує хлориду натрію: солити картопляну масу не варто.

попередня статтяНавіщо досвідчені господині натирають руки оливковою олією перед миттям посуду
наступна статтяКухарі розкрили 4 головні “секрети” ідеальної піци
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я