Як за допомогою купальника отримати “нескінченно довгі ноги” на пляжних фото

0
Як отримати нескінченно довгі ноги на пляжних фото? Вам потрібний цей купальник
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Довогоочікуване літо настало, а отже час подбати про вибір купальника, щоб достойно відкрити купальний сезон. Але вибір купальника – справа відповідальна: модель повинна бути комфортною, щоб не відволікати від активного відпочинку, і відмінно сидіти, і, нарешті, підкреслювати потрібне і візуально «прибирати» зайве, щоб бездоганно виглядати. Допоможе вам у цьому бікіні із високою талією.

Безумовно, мінімалістичні плавки на зав’язках виглядають ефектно, але навряд чи вони зручні в носінні: тільки й турбойся про те, щоб зав’язки нерозв’язалися, а це забирає багато часу та нервів. З бікіні на високій посадці такого не станеться: низ купальника сидить як влитий, а отже — не завдасть жодного дискомфорту під час відпочинку. Інше, значно важливіша перевага цього фасону — здатність коригувати фігуру. Надягаючи плавки з високою посадкою, ви візуально зменшуєте талію, приховуєте низ живота, а також отримуєте нескінченно довгі ноги. Що ще потрібне для ідеальних пляжних фото?

Що стосується дизайну, то тут вибір повністю за вами. Цього літа рекомендуємо звернути увагу на яскраві принти, зокрема квітковий та анімалістичний. Головне, пам’ятайте золоте правило: чим яскравіший принт, тим простіша форма. Вибирайте або принт, або складний крій – все разом виглядає несмачно і кричуще. Якщо принти вам не до смаку, монохром теж стане чудовим вибором. Звичайно, чорний, білий і бежевий — це безсмертна класика, але яскраві кольори цього сезону все ж таки актуальніші.

попередня статтяЩо робити, якщо у огірків почало жовтіти нижнє листя
наступна стаття“Секрет” обсмажування сирих макаронів перед приготуванням
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я