Як зберегти ідеальний манікюр довше, ніж звичайно

0
Як зберегти ідеальний манікюр довше, ніж звичайно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ідеальний манікюр – це завжди складно. Спочатку потрібно довго визначатися з дизайном, а потім намагатися зберегти манікюр у первозданному вигляді цілих три-чотири тижні. Першу проблему вам допоможе вирішити інтернет-простір, а як вирішувати другу – розповідаємо у цьому матеріалі.

Уникайте контакту з гарячою водою перші 48 годин після манікюру

Звичайно, гель-лак надійно застигає ще в салоні, проте нігтьова пластина залишається чутливою до перепадів температур та вологості. Тому перші пару днів після манікюру краще утриматися від прийому гарячих ванн (і обмежитися душем), відвідування лазні та сауни. В іншому випадку між нігтем та покриттям утворюються мікроскопічні зазори, через які лак почне відходити від поверхні пластини раніше, ніж настане час оновлювати манікюр.

Не використовуйте миючі засоби без рукавичок

Це стосується миття посуду, підлоги та будь-якої домашньої роботи, яка вимагає використання спеціальних засобів для чищення (миття вікон і протирання дерев’яних меблів поліроллю). Це навіть не помітно оку, але хімічні речовини у складі засобів наносять лаку мікропошкодження, через що він може тріскатися та відшаровуватися.

Доглядайте за шкірою рук та кутикулою

У салоні після манікюру майстер обов’язково зволожує та живить кутикулу за допомогою крему чи олії, проте цього не достатньо, щоб руки були доглянутими  красивими. Обов’язково наносьте на кутикулу спеціальні засоби, які пом’якшують її, не даючи загрубіти. Шкірі рук догляд потрібен анітрохи не менше, тому не забувайте використовувати живильні креми щодня.

попередня статтяЯк розбивати курячі яйця: більшість господинь робить цю помилку
наступна статтяЯк навчитися смажити “пишний” омлет
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я