5 способів зробити гарний хвіст

Підпишись на нас:

Кінський хвіст – зачіска, яку точно робила собі кожна. Вона відкриває обличчя, дозволяє прибрати волосся так, щоб воно не заважало, робиться швидко, добре виглядає, навіть якщо волосся було вимите день-два тому, і їй не страшна вітряна погода. Кінський хвіст доречний і на роботі, і на побаченні, але навіть така універсальна зачіска з безліччю переваг може набриднути. Реанімувати свою любов до неї нескладно, достатньо спробувати кілька нових варіацій.

1. Низький кінський хвіст на проділ

Робиться така зачіска дуже просто, а виглядає дуже вишукано та елегантно. Все що потрібно зробити – розділити волосся на проділ і потім зав’язати його в кінський хвіст. Потім обернути його пасмом волосся та заправити її під гумку. Цей нехитрий прийом завжди змушує хвіст виглядати чудово.

Низький кінський хвіст на проділ

2. У стилі 60-х (Grande)

Якщо зробити кінський хвіст на маківці, завивши кінці волосся назовні, а чубок зачесати на один бік і закріпити стайлінговими засобами, то у вас вийде зачіска, яку дуже любить робити Аріана Гранде. Щоб високий хвіст міцно тримався на маківці і не сповзав вниз, його потрібно робити не так як зазвичай: розділіть волосся на два шари і зберіть верхній хвіст. Потім нижній шар волосся розділіть на дві частини, підніміть їх нагору і зробіть резинкою для волосся ще один оберт, але вже так, щоб нею було закріплене все волосся. Такий хвіст точно протримається довго і виглядатиме значно пишніше.

У стилі 60-х (Grande)

3. Хвіст у стилі бохо

Завиваєте волосся стайлером. Відокремте одне пасмо волосся з кожного боку обличчя. Решту волосся розділіть на дві частини і зав’яжіть їх у вузол, під ним закріпіть резинку для волосся. Тепер двома пасмами, які залишилися «без діла», обвійте хвіст кілька разів, потім зав’яжіть їх знизу маленькою резинкою і сховайте кінчик під хвіст.

Хвіст у стилі бохо

4. Хвіст-джгут

Така зачіска чудово виглядає як на густому, так і на тонкому волоссі. Зробити хвіст-джгут дуже просто, і займе це максимум 3-5 хвилин. Для цього зберіть волосся в хвіст на маківці або на потилиці. Потім ліву частину волосся закрутіть від обличчя, праву – до обличчя, далі поєднайте обидва джгута, що виходять, і закрутіть їх вліво. Після закріпити волосся гумкою.

Хвіст-джгут

5. Хвіст з об’ємом

Ця варіація одна із найпростіших, а виглядає ефектно. Щоб хвіст виглядав свіжо і пишно, досить зробити його на маківці, а потім акуратно злегка витягніть верхній шар волосся з-під резинки, щоб додати волоссю об’єму.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Попелиця на кущах смородини: швидка допомога рослинам

Що може бути кращим, ніж зібрати урожай ягід на...

Стимулятор росту помідор: народний рецепт

Будь-яка розсада, перед тим як буде висаджена на грядки...

Сода чи розпушувач: чи є між ними різниця

Під час готування випічки в одних рецептах зазначається сода,...

Що робити з почорнілою алюмінієвою каструлею: 4 способи

Блискучий посуд без слідів накипу, жиру та їжі, що...

Городники пояснюють, чи потрібно влітку поливати помідори

Прочитавши заголовок, більшість людей подумає: звичайно, треба, інакше вони...

Соковиті відбивні з курятини: таких ви ще не пробували

М’які соковиті відбивні – мрія кожної господині. Але це...

Чим підживити ягідні кущі: добриво для смородини

Щоб ягоди на кущах червоної, чорної чи білої смородини...