5 способів зробити гарний хвіст

Підпишись на нас:

Кінський хвіст – зачіска, яку точно робила собі кожна. Вона відкриває обличчя, дозволяє прибрати волосся так, щоб воно не заважало, робиться швидко, добре виглядає, навіть якщо волосся було вимите день-два тому, і їй не страшна вітряна погода. Кінський хвіст доречний і на роботі, і на побаченні, але навіть така універсальна зачіска з безліччю переваг може набриднути. Реанімувати свою любов до неї нескладно, достатньо спробувати кілька нових варіацій.

1. Низький кінський хвіст на проділ

Робиться така зачіска дуже просто, а виглядає дуже вишукано та елегантно. Все що потрібно зробити – розділити волосся на проділ і потім зав’язати його в кінський хвіст. Потім обернути його пасмом волосся та заправити її під гумку. Цей нехитрий прийом завжди змушує хвіст виглядати чудово.

Низький кінський хвіст на проділ

2. У стилі 60-х (Grande)

Якщо зробити кінський хвіст на маківці, завивши кінці волосся назовні, а чубок зачесати на один бік і закріпити стайлінговими засобами, то у вас вийде зачіска, яку дуже любить робити Аріана Гранде. Щоб високий хвіст міцно тримався на маківці і не сповзав вниз, його потрібно робити не так як зазвичай: розділіть волосся на два шари і зберіть верхній хвіст. Потім нижній шар волосся розділіть на дві частини, підніміть їх нагору і зробіть резинкою для волосся ще один оберт, але вже так, щоб нею було закріплене все волосся. Такий хвіст точно протримається довго і виглядатиме значно пишніше.

У стилі 60-х (Grande)

3. Хвіст у стилі бохо

Завиваєте волосся стайлером. Відокремте одне пасмо волосся з кожного боку обличчя. Решту волосся розділіть на дві частини і зав’яжіть їх у вузол, під ним закріпіть резинку для волосся. Тепер двома пасмами, які залишилися «без діла», обвійте хвіст кілька разів, потім зав’яжіть їх знизу маленькою резинкою і сховайте кінчик під хвіст.

Хвіст у стилі бохо

4. Хвіст-джгут

Така зачіска чудово виглядає як на густому, так і на тонкому волоссі. Зробити хвіст-джгут дуже просто, і займе це максимум 3-5 хвилин. Для цього зберіть волосся в хвіст на маківці або на потилиці. Потім ліву частину волосся закрутіть від обличчя, праву – до обличчя, далі поєднайте обидва джгута, що виходять, і закрутіть їх вліво. Після закріпити волосся гумкою.

Хвіст-джгут

5. Хвіст з об’ємом

Ця варіація одна із найпростіших, а виглядає ефектно. Щоб хвіст виглядав свіжо і пишно, досить зробити його на маківці, а потім акуратно злегка витягніть верхній шар волосся з-під резинки, щоб додати волоссю об’єму.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Типова причина, чому кріп рано починає цвісти

Висіваючи кріп, городники мріють про те, що довгий час...

Печінка в банці, від якої всі у захваті: хитрощі приготування

Дехто з людей не любить страви з печінки. Але...

Перше потужне підживлення огірків, щоб врожай відрами збирати

Для огірків дуже важливо на початковому етапі росту дати...

Як приготувати італійський десерт «Крем-кава» з 4 інгредієнтів: мус без випікання, яєць та борошна

Десерт, який дуже просто готувати. Потрібен тільки міксер для...

Cтало відомо про найпростіший рецепт горіхово-бананової граноли

Досить смажити яєчню чи омлет. Можна приготувати значно апетитніший...

Чашка м’ятного чаю на ніч допоможе при безсонні: про користь м’яти

М'ята має безліч корисних властивостей, тому треба, щоб завжди...

Американського актора Бена Аффлека прискіпливо розглядають в мережі: ботокс, омолодження чи пластична операція

Прихильники американського актора були шоковані зміненим виглядом Бена Аффлека....