Як з допомогою попелу збільшити врожай вишні і сливи

0
Як з допомогою попелу збільшити врожай вишні і сливи
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не можна ігнорувати догляд плодових дерев. Без належної турботи отримати багатий урожай стиглих та солодких ягід буде складно. Особливу увагу треба приділити підгодівлі, щоб рослини не скинули зав’язі.

Подробиці

Для початку потрібний попіл. Вона допоможе сформувати культуру кісточки. Засіб необхідно розсипати по периметру крони після поливу. На кожне доросле дерево доведеться витратити по літровій банці золи.

Не варто забувати і про позакореневі підживлення. Необхідно враховувати, що обприскування підвищує продуктивність дерева, а також живить його незалежно від складу ґрунту.

З цієї причини слід обприскувати сливу та вишню під час зростання зав’язей універсальними або мінеральними добривами, що містять цинк, залізо, магній та інші елементи.

Якщо спостерігається погане зростання пагонів, то дачники рекомендують по периметру крони зробити невеликі борозенки, щоб засипати з кожного боку по ложці нітрофоски або залити сумішшю з 10 літрів води та 2 ложок калійної селітри. Підійде також суміш із води (10 л) та столової ложки сечовини та двох ложок калію.

попередня статтяЯк швидко приготувати літній суп з фрикадельками
наступна статтяЯк приготувати салат з полуницею, руколою та курячим філе
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я