...
ГоловнаКрасаЯким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Підпишіться на нас:

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся блискучим і шовковистим у цей період і підготувати до ще більш суворої зими? Допоможуть ці 4 простих б’юті-поради.

Восени наше волосся починає більше сіктися, ламатися і електризуватися через примхи погоди. Тому в непростий сезон вітрів і низьких температур вони потребують максимальнобережного догляду. Запам’ятовуйте ці 4 лайфхаки, які допоможуть зберегти локони в ідеальному стані, незважаючи на суворі випробування.

Особливості миття

Восени наші локони стають сухішими. Тому якщо влітку ти користувалася шампунями для жирного волосся, переходь на засоби для нормального, а за сухими локонами доглядай продукти для інтенсивного зволоження та живлення. Використання бальзаму та масок має стати обов’язковим: восени вони служать додатковим захистом для наших локонів. До речі, гарячою водою восени голову краще не мити: краще нехай це буде тепла або прохолодна.

Жодних гарячих укладок

Впливаючи на волосся високими температурами, ти тільки ще більше їх травмуєш. Тому від прасок і плойок краще повністю відмовитися або використовувати їх виключно з потужним термозахистом. Сушіння волосся без фена восени займе цілу вічність, тому тут йди на компроміс: укладайся на мінімальній потужності та відстані не менше 30 сантиметрів від волосся. До речі, восени локони потрібно мити не менше, ніж за годину до виходу з дому: після сушіння вони повинні повністю висохнути, щоб не отримати стрес від різкого перепаду температур.

Роби масаж

Восени шкіра голови особливо потребує масажу. Вся справа в низьких температурах і постійному носінні шапок: все це уповільнює кровопостачання, через що коріння одержує недостатнє харчування. Тому на період холодів масаж щіткою або руками має стати невід’ємною частиною твоєї б’юті-рутини.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...

Чому західні візажисти не використовують туш і тобі не радять

Для більшості з нас туш для вій є таким же важливим косметичним засобом, як помада або тональний крем....