Як ходити на високих підборах довго і без болю

0
Як ходити на високих підборах довго і без болю
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви, як і раніше, втомлюєтеся від каблуків, то просто не знаєте ці три хитрощі

Відомий жарт, що ґрунтується на реальних подіях: померти від задоволення можна лише в одному випадку — скинувши увечері підбори. Ну погодьтеся, навіть у найзручніших колодках витримати добу біганини на шпильках дуже важко. І хоча скромні “лодочки” значаться серед головних трендів сезону, навіть перемагаючи біль, навряд чи хтось із нас відмовиться від можливості похвалитися новими 12-сантиметровими човниками. Що робити, якщо хочеться і ноги ефектно подовжити, і почуватися при цьому як у капцях?

  • Щоб уникнути болю в ступні, викликаної високими підборами, зв’яжіть тонкою стрічкою середній і безіменний палець. У цьому місці проходить особливий нерв, який ділиться на дві частини між пальцями ніг і завдає болю, коли на нього чиниться тиск (як, наприклад, вага тіла, коли ми ходимо на занадто високих підборах). Як би «об’єднуючи» ці два пальці, натяг нервів усувається, що дозволяє почуватися комфортно та танцювати всю ніч. Спробуйте!
  • Важливо слідкувати за ходою, не робити на підборах надто широких кроків, не бігати (знаємо-знаємо, що ви і це можете!) і слідкувати за тим, що плавно опускаєте ногу з п’яти на носок. Капітан очевидність? Так, за статистикою, найчастіше біль виникає саме через те, що дівчина пересувається як танцюрист, на мисочках. Тому якщо ви будете дотримуватися базових принципів, отримаєте правильний баланс і зменшите навантаження.
  • Можливо взуття не вашого розміру? Визнайте, що під час шопінгу немає нічого нищівнішого, ніж виявити, що річ, в яку ти просто закоханий – не твого розміру. Тому часто трапляється так, що, піддавшись імпульсу справжнього шопоголіка, ви купуєте розкішні туфлі… але не того розміру. «Розтопчуться!» Повчальний приклад — казка про «Попелюшку», заснована на середньовічних переказах і в оригінальній версії набагато жорстокіша, ніж прийнято вважати. Щоб влізти в заповітний черевичок падчерки натурально вкорочували собі пальці. У гонитві за красою багато хто примудряється носити туфлі не за розміром, і точно не заради принців. Запам’ятайте, будь-яке взуття (і особливо човники!) потрібно завжди купувати в другій половині дня і не сподіватися на те, що хороша пара в майбутньому розтягнеться за помахом чарівної палички феї-хресної.
попередня статтяЯк приготувати сало «по-китайськи»
наступна статтяВ який час доби краще збирати полуницю, щоб вона довше зберігалася
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я