...
ГоловнаЛайфстайлЯк використовувати соду при вирощуванні помідорів

Як використовувати соду при вирощуванні помідорів

Підпишіться на нас:

Сода – це чудовий продукт, який має бути у кожному будинку. Сода актуальна у кулінарії, під час прибирання в будинку, а також на городі, але про останній спосіб не кожен знає.

Подробиці

Справа в тому, що підживлення на основі цього засобу робить томати солодшими. Для цього дачники обприскують помідори 0,5-процентним розчином харчової соди.

Крім того, якщо змішати 100 г цього продукту з літром води, а потім полити грунт, то можна легко нормалізувати кислотність.

Також варто відзначити, що соду застосовують для боротьби з борошнистою росою. Але для початку треба зробити розчин.

В одному літрі води слід розвести 1 столову ложку соди, ложку соняшникової олії та 1 склянку рідкого мила. Після цього можна обприскувати бадилля.

Ще один значний плюс соди на городі полягає в тому, що вона допомагає боротися із деякими шкідниками. Наприклад, із гусеницями на капусті. Для цього соду необхідно змішати із борошном у пропорції 1 до 1. Після цього можна посипати ґрунт.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...